Ο Πολάκης, ο «αυριανισμός» και τα κόλπα της κυβέρνησης

Ο Πολάκης σίγουρα είναι «αυριανιστής» και όπως αλλιώς θέλει να χαρακτηρίσει κάποιος την πολιτική του αισθητική, με αποτέλεσμα να «μιλάει» με ένα λαϊκό ακροατήριο που ψάχνει πολιτικούς – τιμωρούς, κάτι που τον καθιστά πρόβλημα για το κόμμα του και ακόμη περισσότερο για τον Τσίπρα.

Όμως το ότι από την κυβέρνηση τον περιγράφουν ως περίπου «ποινικό» ή σχεδόν «τρομοκράτη» είναι προκλητικό, ειδικά για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση. Εκτός εάν είναι εσκεμμένο τρικ για να φουντώσουν τη στήριξή του δυσκολεύοντας

τη διαγραφή του από τον Τσίπρα, η οποία προξενεί αμηχανία στην κυβέρνηση.

Εξ ου και η γραμμή προχώρησε, για να καλυφθεί κάθε ενδεχόμενο, στο ότι η διαγραφή του δεν αρκεί, επειδή το φαινόμενο του πολακισμού είναι βαθιά ριζωμένο στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα τέτοια ωραία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η απειλή που νιώθει η κοινωνία δεν είναι από κανέναν πολιτικό, όσο μπρουτάλ κι αν είναι. Αλλά από εγκλήματα που υπογραμμίζουν τις συνθήκες επιδείνωσης του βιοτικού επιπέδου και της ασφάλειάς του σ’ αυτή τη χώρα, από εγκλήματα των οποίων οι πραγματικοί ένοχοι κάθε φορά αναζητούνται αλλά δεν βρίσκονται…πρόγραμμά του.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Σκανδαλίδης: Η προφητική του παρέμβαση στη Βουλή για την Hellenic Train

Ψάχνουν καλές ειδήσεις στην εξωτερική πολιτική

Κύκνειο άσμα του Κεγκέρογλου στη Βουλή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολάκης,polakis