Δυστύχημα στα Τέμπη: Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας δεν εμφανίστηκε με απολογητικό υπόμνημα, αλλά ξεκίνησε αμέσως να απαντάει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας σχετικά με την σύγκρουση των τρένων, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης και στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους.

Με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγούν τον 59χρονο στην φυλακή.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, κ. Στέφανος Παντζαρτίζδης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πελάτης του «είπε τα πάντα. Μετά λόγου αληθείας, συγκλονισμένος είπε τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν

χωρίς να φοβηθεί αν από την αναφορά αυτή προκύπτουν ευθύνες στον εαυτό του ή όχι».

Τόνισε επίσης ότι ο σταθμάρχης δεν «έπινε» και δεν «γλένταγε» τη μοιραία στιγμή όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ενώ σχετικά με το αν τοποθετήθηκε στη θέση του σταθμάρχη με πολιτικό μέσο, απάντησε πως μέσα από τη διαδικασία της κινητικότητας «πήρε τη θέση» και πως δεν υπήρχε λόγος να βάλει πολιτικό μέσο καθώς ήταν ο μόνος που έκανε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση.

Στη διαδικασία ήταν παρών ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, κ. Απόστολος Τζαμαλής, όπως αναφέρει το larissanet.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα