Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης – 7 ώρες κράτησε η απολογία του

Ολοκληρώθηκε μετά από 7 ώρες η μαραθώνια απολογία του σταθμάρχη Λάρισας στην ανακρίτρια για την τραγωδία των Τεμπών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 59χρονος δεν εμφανίστηκε με απολογητικό υπόμνημα, αλλά ξεκίνησε αμέσως να απαντάει στις ερωτήσεις.

Μετά το τέλος της διαδικασίας και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο σταθμάρχης κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο σταθμάρχης είχε μεταφερθεί νωρίς το πρωί στο δικαστικό μέγαρο, όμως η διαδικασία διεκόπη πριν ξεκινήσει, λόγω κάποιων νέων στοιχείων που υπήρξαν. Κατά τις 14:00 κλήθηκε να μπει στο γραφείο της

ανακρίτριας για να ξεκινήσει η απολογία του.

Yπενθυμίζεται πως ο σταθμάρχης είχε ζητήσει το Σάββατο νέα προθεσμία διά του συνηγόρου του, ο οποίος υποστήριξε ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία για την υπόθεση τα οποία και θα εισφέρει στην έρευνα.

«Με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος. Ήταν κάτι αναμενόμενο λόγω της σπουδαιότητας της υποθέσεως, του βάρους και των ευθυνών» τόνισε ο δικηγόρος του σταθμάρχη, Στέφανος Παντζαρτζίδης, «δυστυχώς τώρα αρχίζουν όλα».

Και πρόσθεσε: «Ο κατηγορούμενος είπε τα πάντα: Τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν χωρίς να φοβηθεί αν από την αναφορά αυτή προκύπτουν ευθύνες για τον εαυτό του ή όχι».

«Ο άνθρωπος ούτε έπινε, ούτε γλένταγε. Πότε δεν εγκατέλειψε τη θέση του» τόνισε και υπογράμμισε ότι ο 59χρονος είναι σε τραγική κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Σαραβάνος

Θήβα: Φωτιά σε αποθήκη στις Πλαταιές (Video)

ΕΛ.ΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση – Έδινε πλαστές άδειες οδήγησης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύγκρουση, Τέμπη, Προφυλακιστέος, – 7,sygkrousi, tebi, profylakisteos, – 7