Ο πιο μεγάλος και αξιολάτρευτος γάτος του κόσμου είναι ο Κεφίρ, ένας ευγενικός γίγαντας (video/photo)

Ο Κεφίρ είναι ένας ξεχωριστός γάτος, αφού όταν σηκωθεί όρθιος έχει ύψος όσο ένα παιδί δύο χρόνων. Και ακριβώς γι αυτό έχει χιλιάδες φίλους στο διαδίκτυο.

Η Γιούλια, που έχει την τύχη να χαίρεται την παρέα του Κεφίρ, λέει πως είναι ένας γάτος με προσωπικότητα, πολύ παιχνιδιάρης και κυριολεκτικά ένας ευγενικός γίγαντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ЮлияКефир (@yuliyamnn)

Η Γιούλια πιστεύει πως δεν υπάρχει άλλος τόσο ψηλός γάτος

στον κόσμο και για να το αποδείξει τον φωτογραφίζει καθώς σηκώνεται στα δύο πόδια και φτάνει μέχρι το πόμολο της πόρτας.

Ο Κεφίρ, που είναι ράτσας Μέιν Κουν, είναι διάσημος στα social media, αφού η Γιούλια Μίνινα από την Ρωσία, μοιράζεται τακτικά φωτογραφίες του στον λογαριασμό της στο Instagram. Έχει περίπου 72.000 φίλους που την ακολουθούν και οι περισσότεροι περιμένουν κάθε μέρα κι ένα καινούριο βίντεο ή φωτογραφία του Κεφίρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ЮлияКефир (@yuliyamnn)

Ο Κεφίρ έχει το ίδιο ύψος με την Ανέτσκα, την ηλικίας δύο ετών κορούλα της Γιούλια, με την οποία τρελαίνεται να παίζει. Ο Κεφίρ και η Ανέτσκα είναι ένα αχτύπητο δίδυμο στο παιχνίδι, αλλά και στην ξεκούραση, αφού ο γάτος δεν απομακρύνεται βήμα από την Ανέτσκα όταν χαζεύει καρτούν στην τηλεόραση.

«Ένα γλυκό ζευγάρι, ο Κεφίρ και η Ανέτσκα. Ποτέ δεν βαριούνται», γράφει η Γιούλια στο Instagram και οι φίλοι της Γιούλια σχολιάζουν ότι πρόκειται για την «τέλεια φιλία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ЮлияКефир (@yuliyamnn)

Η Γιούλια εκτός από το μέγεθος του Κεφίρ αναφέρεται συχνά και στην εξυπνάδα του: «Δεν είναι μόνο τεράστιος. Αλλά και πολύ έξυπνος και πάντα αντιδρά με ηρεμία. Είναι σαν ένα πολύ στοργικό και σεμνό παιδάκι», γράφει η Γιούλια.

Διαβάστε επίσης:

Για διακοπές στο σπίτι των Flintstones στο Μεξικό με μόλις… 1250 ευρώ τη μέρα (videos)

Σιγκαπούρη: Εκτέλεσαν γυναίκα για 30 γραμμάρια ηρωίνη! Η απίστευτα αυστηρή νομοθεσία για τα ναρκωτικά

Πούτιν: Υπόσχεται ρωσικά σιτηρά «χωρίς χρέωση» στις χώρες της Αφρικής

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεφίρ,kefir