Ο γαλάζιος στόχος για αυτοδιοικητικές

Όπως είναι γνωστό, η… επίσημη έναρξη του «πολιτικού έτους» στην Ελλάδα γίνεται με την παρουσία του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Φέτος, οι συνθήκες είναι λίγο διαφορετικές, καθώς έχουμε και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με τη Ν.Δ. να στοχεύει να… βάψει γαλάζιο όλο τον χάρτη της χώρας, τόσο σε

επίπεδο περιφερειών όσο και δήμων. Στο πλαίσιο αυτό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Πειραιώς επικρατεί πυρετός σχεδιασμού για την ενίσχυση των υποψηφίων που στηρίζει το κόμμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται κυριολεκτικά… καταιγίδα επισκέψεων κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και του κόμματος σε όλη τη χώρα, με έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα, όπου η προεκλογική εκστρατεία θα συνδυαστεί και με την προετοιμασία για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, οπότε οι επισκέψεις θα περιλαμβάνουν και συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς των περιοχών.

Πότε θα αρχίσουν αυτές οι εξορμήσεις; Σίγουρα πριν από το τέλος Αυγούστου και αναμένεται να διαρκέσουν έως το παρά πέντε των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Διαβάστε επίσης:

58 εκ. ευρώ τα tablet του ΥΠΕΘΑ

Μία… απλή εκκένωση (με το 112 έστω) έπρεπε να οργανώσει η Αστυνομία και τα έκανε μαντάρα!

Το μόνο που δεν είπαν είναι ότι θα φτιάξουν και… γηπεδική αστυνομία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο γαλάζιος στόχος για αυτοδιοικητικές,