Ντουέιν (The Rock) Τζόνσον κατά Τραμπ: «Πού είσαι;» (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε μια παθιασμένη ομιλία που υποστήριζε το κίνημα Black Lives Matter (Η ζωή των μαύρων μετράει) μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς στη Μινεσότα.

Ο 48χρονος έδωσε μια παθιασμένη ομιλία σε βίντεό του στο Instagram του την Πέμπτη. «The Rock» ξεκίνησε το βίντεο με μακρά

παύση πριν κοιτάξει την κάμερα και ρωτήσει: «Πού είσαι; Πού είναι ο ηγέτης μας;».

«Που είσαι? Πού είναι ο ηγέτης μας αυτή τη στιγμή; Αυτή τη στιγμή, όταν η χώρα μας βρίσκεται στα γόνατά της ικετεύοντας, παρακαλώντας, πληγωμένη, θυμωμένη, απογοητευμένη, με πόνο, ικετεύοντας με τα χέρια του απλώς για να ακουστούν;», είπε.

Ο σταρ ζήτησε «συμπονετική ηγεσία» μετά από διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο.

 «Πού είναι ο συμπονετικός ηγέτης μας που θα βγει για τη χώρα μας που βρίσκεται στα γόνατα, και απλώνει το χέρι του και λέει:« Σηκωθείτε, σηκωθείτε μαζί μου γιατί σας έπιασα. Σας ακούω, εγώ».

«Και έχετε το λόγο μου ότι θα κάνω τα πάντα με τις δυνάμεις μου, μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω, που θα αφήσω την τελευταία μου αναπνοή, να κάνω ό, τι μπορώ για να δημιουργήσω την απαραίτητη αλλαγή, για να ομαλοποιήσω την ισότητα γιατί το Black Lives Matter. Πού είσαι;».

Εξήγησε: «Φυσικά όλες οι ζωές έχουν σημασία. Καθεμία. Όλες οι ζωές έχουν σημασία γιατί εμείς, ως Αμερικανοί, πιστεύουμε στην ένταξη, πιστεύουμε στην αποδοχή, πιστεύουμε στα ανθρώπινα δικαιώματα. Πιστεύουμε στην ισότητα για όλους.

Αλλά αυτή τη στιγμή αυτή τη στιγμή, αυτή η καθοριστική, καίρια, εκρηκτική στιγμή όπου η χώρα μας βρίσκεται στα γόνατά της - οι σανίδες πατωμάτων της χώρας μας γίνονται αδιάφορα - αυτή τη στιγμή, πρέπει να πούμε τις λέξεις«μαύρες ζωές». Πρέπει να το πούμε γιατί τόσοι πολλοί πιστεύουν ότι δεν τις λένε… ή τουλάχιστον όχι όσο τις λευκές ζωές»

Ο Τραμπ έχει επικριθεί από πολλούς συμπεριλαμβανομένων πολλών διασημοτήτων για την απάντησή του στις διαμαρτυρίες και μάλιστα απείλησε να χρησιμοποιήσει τον στρατό για να καταστείλει τις διαμαρτυρίες.

Χρησιμοποίησε ακόμη και βία σε μια ειρηνική διαμαρτυρία για να έχει μια ευκαιρία για φωτογραφίες ενώ κρατούσε μια Βίβλο έξω από μια Ουάσιγκτον D.C. Εκκλησία.

Ο Τζόνσον είπε: «Δεν είμαι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά είμαι άντρας και είμαι πατέρας που νοιάζεται τόσο βαθιά για την οικογένειά του, για τα παιδιά μου και για τον κόσμο που θα ζήσουν. Με νοιάζει τόσο βαθιά για τη χώρα μας και κάθε άτομο σε αυτήν.

«Αυτό είμαι. Είμαι ένας άνθρωπος που είναι απογοητευμένος, είμαι απογοητευμένος, είμαι θυμωμένος. Αλλά κάνω επίσης το καλύτερό μου για να μείνω συγκεντρωμένος και όσο πιο ήρεμος μπορώ να είμαι στην τσέπη για να πάρω την καλύτερη απόφαση για την οικογένειά μου και να πάρω τις καλύτερες αποφάσεις για τη χώρα μας», πρόσθεσε.

Η Εθνική Φρουρά έχει αναπτυχθεί σε αρκετές μεγάλες πόλεις ως αντίδραση σε ορισμένες διαμαρτυρίες που έγιναν βίαιες, καθώς ο Τζόνσον είπε ότι πιστεύει ότι αυτή δεν είναι η απάντηση στις συγκεντρώσεις.

Ο Ροκ είπε: «Υπάρχει στρατιωτική δύναμη που έχει αναπτυχθεί στους δικούς μας ανθρώπους.

«Λεηλάτες, ναι. Εγκληματίες, απολύτως. Όμως, σε διαδηλωτές, που παρακαλούν και παρακαλούν, τους διαδηλωτές μας που πονάνε; Θα εκπλαγείτε από το πώς θα ανταποκρίνονταν οι άνθρωποι με πόνο όταν λέτε, «Με νοιάζει». Όταν τους λέτε, "Σε ακούω."

Είπε: «Πρέπει να γίνουμε οι ηγέτες που αναζητούμε. Θα το ρωτήσω άλλη μια φορά: Πού είσαι; Πού είναι αυτός ο συμπονετικός ηγέτης που ανεβαίνει και αναλαμβάνει τη λογοδοσία για τη χώρα του και όλους τους ανθρώπους στη χώρα μας; Που είσαι; Θα σου πω τι, είμαστε εδώ. Είμαστε όλοι εδώ.

Η διαδικασία αλλαγής έχει ήδη ξεκινήσει. Μπορείτε να το νιώσετε σε όλη τη χώρα μας. Συμβαίνει αλλαγή. Θα πάρει χρόνο. Θα δεχτούμε χτυπήματα. Θα συλλέξουμε τα κομμάτια μας. Θα υπάρξει αίμα, αλλά η διαδικασία αλλαγής έχει ήδη ξεκινήσει».

Ντουέιν ΤζόνσονrockΤραμπΗΠΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα