Ντόλι Πάρτον: Αποσύρεται από τη λίστα υποψηφίων για το «Rock and Roll Hall of Fame» (Photo)

Η απόφαση της Ντόλι Πάρτον να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα για ένταξη στο Rock & Roll Hall of Fame έγινε δεκτή με επαίνους από καλλιτέχνες της rock και metal σκηνή.

Η θρυλική τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον δήλωσε είπε ότι δεν αισθάνεται ότι «έχει κερδίσει το δικαίωμα» της υποψηφιότητας για το Rock

& Roll Hall of Fame και ότι θα ήθελε κυκλοφορήσει ένα υπέροχο rock ‘n’ roll άλμπουμ κάποια στιγμή στο μέλλον.

pic.twitter.com/Z6LKfWtlxg

Dolly Parton (@DollyParton) March 14, 2022

«Νομίζω ότι ήταν μια εκλεπτυσμένη κίνηση, πραγματικά» είπε ο κιθαρίστας των Judas Priest, Ρίτσι Φόλκνερ στο podcast Rock of Nations. «Νομίζω ότι αναγνωρίζει το είδος της και ότι δεν ταιριάζει απαραίτητα στο Rock & Roll Hall of Fame. Και νομίζω ότι εγείρει ερωτήματα για το ποιο είναι το είδος του Rock & Roll Hall of Fame», σχολίασε.

You'll always be a rockstar to us, @DollyParton. https://t.co/tz2d086TpZ

Absolute Radio Country (@ARCountry) March 14, 2022

Οι Judas Priest είναι υποψήφιοι φέτος για το Rock & Roll Hall of Fame , οπότε ο Φόλκνερ έχει προσωπικό όφελος από την κατάσταση. Μετά την αποχώρηση της Ντόλι Πάρτον από τη λίστα των υποψηφίων, οι Judas Priest έχουν περάσει στην πέμπτη θέση στη δημοσκόπηση των θαυμαστών, αν και η ψήφος των θαυμαστών έχει πολύ μικρό βάρος στη διαδικασία. «Το να το αποκαλούμε Rock & Roll Hall of Fame και να μην έχουν ενταχθεί μπάντες όπως οι Judas Priest από την πρώτη μέρα, νομίζω ότι είναι περίεργο πράγμα» πρόσθεσε ο Φόλκνερ.

Ο αρχηγός των Twisted Sister, Ντι Σνάιντερ σχολίασε την απόφαση της Ντόλι Πάρτον γράφοντας στο twitter: «Λοιπόν, η @DollyParton με εξέπληξε. Αναγνωρίζοντας ότι είναι (υπέροχη αλλά) όχι rock ‘n’ roll, απέρριψε την υποψηφιότητά της για το @rockhall! Δεν θέλει να στερήσει την αναγνώριση από έναν ροκ καλλιτέχνη».

Διαβάστε επίσης:

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Αμακιγιάριστη και αγέραστη στα 52 της σε selfie με τον Μάικλ Ντάγκλας (Photo)

Πώς έγινε υπάλληλος της Amazon ο Τζέιμς Μποντ! (Photos/Video)

Την επιστροφή των «Antique» ανακοίνωσε η Έλενα Παπαρίζου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόλι Πάρτον, Αποσύρεται, Rock, Roll Hall, Fame,ntoli parton, aposyretai, Rock, Roll Hall, Fame