«Χάκαραν» ρωσικό σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα; – Τι εμφανίζει στην ιστοσελίδα του (Photos)

Αντί να βλέπουν προϊόντα και τιμές, όπως συμβαίνει στα sites όλων των σούπερ μάρκετ, βρισκονται μπροστά σε μια φωτογραφία με σημαιες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ουκρανίας οι επισκέπτες του site των σούπερ μάρκετ Mere.

Πρόκειται για ρωσική αλυσίδα hard discount που δραστηριοποιείται σε Τρίπολη, Λάρισα, Αγρινίο, Κόρινθο και Θεσσαλονίκη

Πρόκειται

άραγε για χακάρισμα ή για επιλογή της ιδιοκτησίας της αλυσίδας; Τις τρεις προηγούμενες ημέρες, πάντως, ο ελληνικός ιστότοπος της ρωσικής αλυσίδας ήταν «κάτω» και έβγαζε μήνυμα σφάλματος.

Το ίδιο είχε συμβεί και πριν τρεις μέρες, το πρωί της Τρίτης 15 Μαρτίου.

Αντίθετα, οι σελίδες που έχει στο Facebook για να προβάλει τα προϊόντα της και τις ημερήσιες ή εβδομαδιαίες προσφορές δείχνουν ενεργές, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο Οικονομικός Ταχυδρόμος.

Μέχρι σήμερα στην ελληνική αγορά η ρώσικη αλυσίδα των αδελφών Σνάιντερ από τη Σιβηρία έχει πραγματοποιήσει δύο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, ανεβάζοντας το συνολικό της κεφάλαιο σε 1,405 εκατ. ευρώ, ενώ έχει συσταθεί και δεύτερη εταιρεία, η Hellas Μarket ΙΚΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η Mere ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κλείσει το πρώτο της κατάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην περιοχή Preston, ενώ φαίνεται ότι έχει αναθεωρήσει τα σχέδιά της για επέκταση στη βρετανική αγορά λόγω της «πολιτικής κατάστασης», όπως ενημέρωσε τους προμηθευτές της.

Δεν γνωρίζει κανείς εάν έχει ανάλογα σχέδια και για την Ελλάδα. Όταν πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία της είχε θέσει ως στόχο τη δημιουργία 80 σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Χανιά: Πήδηξε στο κενό μπροστά στα μάτια της γυναίκας του…

Πρόεδρος Αρτοποιών: Θα ανέβει και άλλο η τιμή του ψωμιού

Πάτρα: Τα τρία σενάρια για τον θάνατο των παιδιών (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάκαραν, Photos,chakaran, Photos