Ο Γιάννης Λοβέρδος έχει χάσει 130 κιλά από το 2015: «Ο χειρότερος ρατσισμός είναι κατά των χοντρών»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, έχει χάσει από το 2015 συνολικά 130 κιλά. «Αδυνάτισα για λόγους υγείας και για να βουλώσω στόματα που έλεγαν πως δεν έχω τη δύναμη να αδυνατίσω», τόνισε χαρακτηριστικά.Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα 130 κιλά που έχει χάσει από το 2015. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν…

Τι απάντησε για τη δήλωση του για τη συνεπιμέλεια

Αναφερόμενος, τέλος, στη

δήλωσή του στη Βουλή για το θέμα της συνεπιμέλειας, ο Γιάννης Λοβέρδος εξήγησε ότι «Προφανώς έκανα λάθος με τη δήλωσή μου στη Βουλή, άλλο ήθελα να πω και αλλιώς ακούστηκε, ζήτησα συγνώμη. Προσωπικά θεωρώ την κακοποίηση ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει. Στη δήλωσή μου αναφερόμουν στο ότι αυτό θα το κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λοβέρδος, μιλώντας στη Βουλή για το θέμα της συνεπιμέλειας, είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων ότι «Μπορεί να χώρισα και να έχω πάθος εναντίον της γυναίκας μου, αλλά να μην είμαι κακός πατέρας. Αντίστροφα μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Λοβέρδος, 130, 2015,giannis loverdos, 130, 2015