Νέες συγκλονιστικές από καλύψεις για το έγκλημα πάθους στην Κέρκυρα (Photos - Video)

ΕΛΛAΔΑ

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Κέρκυρας από τη στιγερή δολοφονία του 52χρονου ιδιοκτήτη ψητοπολείου από έναν 30χρονο Αλβανό.

Τώρα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ρίχνουν «φως» στα όσα συνέβησαν τη μέρα του εγκλήματος, αλλά και για τα όσα προηγήθηκαν, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως ο δολοφόνος σχεδίαζε προσεκτικά το έγκλημά του για μέρες.

Όπως ήταν γνωστό η γυναίκα του δράστη δούλευε στο ψητοπωλείο

του θύματος και εκείνος ήταν πεπεισμένος πως το τελευταίο διάστημα οι δυο τους διατηρούσαν παράνομη σχέση. Κάποια μηνύματα στο Facebook, σε συνδυασμό με φωτογραφίες από εξόδους της που ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε, έκαναν τις αρχικές του υποψίες βεβαιότητα. Τυφλωμένος από μίσος όπως παραδέχθηκε στους αστυνομικούς, ήθελε να σκοτώσει τον εραστή της γυναίκας του…

Ο δράστης και η γυναίκα του

Το σχέδιο του δράστη άρχισε να υλοποιείται πριν από λίγες μέρες. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πήγε με τη γυναίκα και τα δύο τους παιδιά στην Αλβανία 30 ώρες πριν το έγκλημα και επέστρεψε μόνος. Στόχος του, αμέσως μετά τη δολοφονία να διαφύγει και να ζήσουν όλοι μαζί στη γειτονική χώρα. Ο δράστης δεν προειδοποίησε το θύμα του. Δεν είχαν μιλήσει ποτέ από κοντά μέχρι προχθές το μεσημέρι, όταν έκανε την εμφάνισή του στο ψητοπωλείο. Περίμενε να φύγουν οι ντελιβεράδες με παραγγελίες και όταν έγινε αυτό προχώρησε στα ενδότερα.

Το θύμα της επίθεσης

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως: »Μπήκε μέσα στο μαγαζί και με γρήγορα βήματα τον πλησίασε. Τον άκουσα να λέει: »εσύ είσαι ο εραστής της γυναίκας μου»; Γυρίσαμε όλοι και είδαμε τη δολοφονική επίθεση με το μαχαίρι». Με πρωτοφανή μανία σκότωσε τον 52χρονο ιδιοκτήτη που δεν κατάφερε να αμυνθεί.

Το μαχαίρι του εγκλήματος βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το ψητοπωλείο, ενώ ο δράστης γεμάτος αίματα παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού. Ο δολοφόνος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί το ερχόμενο Σάββατο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας του συνεχίζονται με ελληνικές και αλβανικές αρχές να βρίσκονται σε στενή συνεργασία.

Πηγή: Εκπομπή LiveNews

ΚέρκυραέγκλημαψητοπωλείομαχαίριδολοφονίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα