Νάνσυ Παραδεισανού: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων – Δε μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους» (Video)

Για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων μίλησε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η δημοσιογράφος εξήγησε ότι επειδή βρίσκεται σε μια ηλικία που καλείται να πάρει κάποιες αποφάσεις για τη ζωή της, αποφάσισε να εμπιστευτεί την επιστήμη, καθώς δεν της αρέσει να αφήνει τα πράγματα στην «τύχη» τους.

«Υπάρχουν κάποια στάδια που περνάμε στη ζωή μας και κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι είμαι σε ένα ορόσημο για να δω πολύ σοβαρά τον εαυτό μου και την προσωπική μου ζωή και την υγεία μου.

Η κρυοσυντήρηση πρέπει

να γίνει σε κάποια φάση που είσαι πολύ υγιής. Είναι μια απόφαση που την παίρνεις, η κάθε γυναίκα σε διαφορετική φάση της ζωής της.

Έχω πολλές φίλες που είναι σε ωραίες σχέσεις και έχουν οικογένεια ή θα κάνουν. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε αυτή τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Έτσι τα έχει φέρει η ζωή. Δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους.

Επειδή η επιστήμη προχωράει και είναι εδώ για να μας λύνει τα προβλήματα και η κοινωνία πρέπει να πηγαίνει με την πρόοδο της επιστήμης, σκέφτηκα να το κάνω. Πήρα οδηγίες που πήρα και από την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ελεονώρα Μελέτη. Οι ορμόνες με έκαναν πολύ χαρούμενη, ήμουν στα πάνω μου.

Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό οργανισμό και αντιδρά διαφορετικά. Η διαδικασία κρατάει 14 μέρες μέχρι να έρθει η ωορρηξία όπου ο γιατρός κρίνει ποια μέρα είναι η κατάλληλη για να γίνει η λήψη. Αν δεν είχα την οικογένειά μου και τους φίλους μου να με στηρίξουν δεν θα μπορούσα να το κάνω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος στον Αρναούτογλου: «Mετά τον θάνατο του Θάνου, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα» (Videos)

Άγρια κόντρα Πιτ – Τζολί για το κτήμα Miraval – «Το πούλησα με βαριά καρδιά» λέει η Αντζελίνα

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου» – Τι δήλωσε για τις υψηλές αμοιβές του

Keywords
Τυχαία Θέματα