Μουντιάλ 2022: Σενάριο δωροδοκίας παικτών του Εκουαδόρ από το Κατάρ λίγο πριν τη σέντρα

Τεράστια αναστάτωση προκάλεσε η δημοσίευση του δημοσιογράφου Αμτζάντ Ταχά που αναφέρει πως το Κατάρ έχει δωροδοκήσει οκτώ ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ.

Συγκεκριμένα, ο Αμτζάντ Ταχά υποστηρίζει ότι το Κατάρ έχει δωροδοκήσει με συνολικά 7,4 εκατ. δολάρια οκτώ παίκτες του Εκουαδόρ για να χάσουν με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ 2022 και συμπλήρωσε πως ελπίζει ότι η FIFA θα ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.

Ο εν λόγω

ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι η σχετική πληροφορία επιβεβαιώνεται τόσο από ανθρώπους του Κατάρ όσο και από ανθρώπους του Εκουαδόρ, ενώ στη συνέχεια εύχεται να έχει ψεύτικη πληροφόρηση.

Μένει –τώρα- να φανεί κατά πόσο έχει βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με αρκετά Μέσα από το Εκουαδόρ να αναπαραγάγουν τη σχετική είδηση.

Αναμένεται με ενδιαφέρον και η αντίδραση της FIFA.

Exclusive: Qatar bribed eight Ecuadorian players $7.4 million to lose the opener(1-0 2nd half). Five Qatari and #Ecadour insiders confirmed this.We hope it’s false. We hope sharing this will affect the outcome.The world should oppose FIFA corruption.@MailSport #WorldCup2022

— Amjad Taha أمجد طه (@amjadt25) November 17, 2022

Διαβάστε επίσης:

ΕΕΑ: Παραπέμπονται για κακουργηματική εκβίαση οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης

Μαραντόνα: Πωλήθηκε η μπάλα από το «χέρι του θεού» αντί 2,3 εκατ. ευρώ

Δικαιώθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο ο Νίκος Κακλαμανάκης – Απορρίφθηκε η αγωγή 100.000 ευρώ της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ 2022, Σενάριο, – Δημοσιογράφος, Εκουαδόρ,mountial 2022, senario, – dimosiografos, ekouador