Μουντιάλ 2022: Μυθική ανατροπή οι Ιάπωνες, «ζόρικη» νίκη για το Βέλγιο, «ισοπεδωτική» η Ισπανία – Τα highlights της Τετάρτης (Videos)

Η Ιαπωνία έκανε την «έκπληξη» επικρατώντας 2-1 της Γερμανίας με ασύλληπτη ανατροπή, η Ισπανία διέλυσε με 7-0 την Κόστα Ρίκα, το Βέλγιο νίκησε 1-0 παρά τις μεγάλες ευκαιρίες του Καναδά, ενώ Μαρόκο και Κροατία έμειναν στο 0-0.

Το δεύτερο σοκ του Μουντιάλ του Κατάρ είχε ως «θύτη» άλλη μία ασιατική ομάδα και ως «θύμα» μία μεγάλη και παραδοσιακή δύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Τα Πάντσερ του Χάνσι Φλικ προηγήθηκαν κόντρα

στους Ασιάτες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιλκάι Γκουντογκάν, είχε πολλές και καλές στιγμές για να διευρύνουν το προβάδισμα τους με κύριο εκφραστή τον Τζαμάλ Μουσιάλα, όμως ο Σουίτσι Γκόντα κράτησε όρθια την ομάδα του και οι Χατζίμε Μοριγιάσου εν τέλει έκαναν μια επική ανατροπή με δυο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά παιχνιδιού και πήραν μεγάλη νίκη με σκορ 2-1.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με την Κόστα Ρίκα, η Ισπανία, καθώς επικράτησε με 7-0 και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στο Μουντιάλ.

Με γκολ του Μιτσί Μπατσουαγί στην εκπνοή του ημιχρόνου (44΄) το Βέλγιο επικράτησε 1-0 του Καναδά στην Αλ Ραγιάν, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Καλύτερος στο πρώτο μισό του παιχνιδιού ο Καναδάς, έχασε πέναλτι με τον Αλφόνσο Ντέιβις (11΄), που «νικήθηκε» από τον Τιμπό Κουρτουά.

Χωρίς νικητή, έληξε ο πρώτος αγώνας για τον 6ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, καθώς Μαρόκο και Κροατία «έμειναν» στο… μηδέν.

Η αναμέτρηση έγινε στην πόλη Αλ Κορ και στο επιβλητικό «Al Bayt Stadium», χωρητικότητας 69.895 θεατών.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Με κλειστά στόματα φωτογραφήθηκαν οι παίκτες της Γερμανίας (Photos)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι πιθανοί προορισμοί μετά το «διαζύγιο» με τη Γιουνάιτεντ

Euroleague: «Εφτάψυχος» ο Παναθηναϊκός – Νίκησε τη Βίρτους με 88-85 στην παράταση σε ματς-θρίλερ

Keywords
Τυχαία Θέματα