Μέριλ Στριπ: Χώρισε μετά από 45 χρόνια – Σε διάσταση με τον Γκάμερ εδώ και 6 χρόνια

Χωριστά ζουν πλέον η Μέριλ Στριπ και ο επί 45 χρόνια σύζυγός της, Ντον Γκάμερ.

Αυτό τουλάχιστον επιβεβαίωσαν πηγές στο Page Six, χθες Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, αναφέροντας πως η πολυβραβευμένη 74χρονη ηθοποιός και ο 76χρονος γλύπτης έχουν χωρίσει για περισσότερα από έξι χρόνια.

«Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει για περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της δημοφιλούς σταρ

που εθεάθη με τη βέρα στο χέρι στα βραβεία «Princesa de Asturias 2023».

Meryl Streep, husband Don Gummer have been separated for ‘more than 6 years’: ‘They will always care for each other’ https://t.co/5p7jJY7TP7 pic.twitter.com/URC76vUV73

— Page Six (@PageSix) October 21, 2023

Το ζευγάρι -που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά (τον 43χρονο τραγουδοποιό Χένρι Γουλφ, τις ηθοποιούς Μάμι Γκάμερ, 40 ετών και Γκρέις, 37 ετών, και τη Λουίζα Τζέικμπσον, 30 ετών) και πέντε εγγόνια- έκανε την τελευταία του κοινή εμφάνιση στα Όσκαρ του 2018.

Η Στριπ και ο Γκάμερ γνωρίστηκαν το 1978 από τον αδελφό της ηθοποιού, Χάρι, το 1978. Εκείνη την εποχή, η ηθοποιός θρηνούσε την απώλεια του εκλιπόντος φίλου της και συμπρωταγωνιστή της «Deer Hunter», Τζον Καζάλ, ο οποίος είχε πεθάνει από καρκίνο του πνεύμονα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την ίδια χρονιά και έκτοτε έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: Να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα ζητούν από τον Μπάιντεν διασημότητες του Χόλιγουντ

Γκουέν Στεφάνι: Απέκτησε το δικό της αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» την ημέρα των γενεθλίων της

Ελεονώρα Μελέτη: Η αινιγματική ανάρτηση της παρουσιάστριας για το… «γλείψιμο»

Keywords
Τυχαία Θέματα