Με Λιάγκα- Νομικού το νέο «Πρωινό» από 5/9 στον ΑΝΤ1

Ενημέρωση με άποψη θα προσφέρει η εκπομπή «Το πρωινό» από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου (και καθημερινά στις 09.50) με επικεφαλής τον Γιώργο Λιάγκα, πληροφορεί  ο ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής θα έχει παρέα τη Δούκισσα Νομικού και μια «δυνατή ομάδα», με τον σταθμό να δίνει το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η εκπομπή: «Ό,τι απασχολεί την κοινή γνώμη, ό,τι συζητάμε με τις παρέες μας, ό,τι μας κάνει πιο δημιουργικούς,

ό,τι μας δίνει χαρά και ενέργεια θα συνθέτει την πολύχρωμη εικόνα του πρωινού και της ημέρας μας».

Καθημερινά στις 09:50, ο Γιώργος Λιάγκας «θα αναζητά την αλήθεια και τους πρωταγωνιστές των κοινωνικών θεμάτων που έχουν κάνει αίσθηση. Με τον ευθύ και ορμητικό λόγο του, το πάθος του για το «κυνήγι» της είδησης θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών», αναφέρει το κανάλι. 

Για την εκπομπή «Το πρωινό» θα μαγειρεύει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα στον τομέα της, και ο Νίκος Κωνστάντης θα δίνει προτάσεις και συμβουλές για το σπίτι και την καθημερινότητα.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση σε επίπεδο Δεκαπενταύγουστου το τριήμερο 26-28/8

Αλλαγή… μαμάς στην εκπομπή «μαμά-δες» της ΕΡΤ2

Τηλεθέαση ΠΣΚ: Σειρές, πρωινή ενημέρωση και θέατρο

Keywords
Τυχαία Θέματα