Κυψέλη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 37χρονο

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 37χρονου από το Μπαγκλαντες που δολοφόνησε 36χρονη ομοεθνή του την Κυριακή το μεσημέρι στην Κυψέλη.

Σε βάρος του κατηγορούμενου ασκήθηκε δίωξη και για τα αδικήματα της οπλοφορίας- οπλοχρησίας. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αποδίδει το έγκλημα

σε οικονομική διαφορά που υπήρχε με το θύμα. Υποστηρίζει, επίσης, ο κατηγορούμενος, πως η 36χρονη, που του είχε υποσχεθει ότι θα χώριζε τον σύζυγο της προκειμένου να μείνουν μαζί, στο επίμαχο ραντεβού αρνήθηκε το χρέος που είχε απέναντι του και του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά.

Νωρίτερα, ανακοίνωση για την σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει η αστυνομία ο κατηγορούμενος δράστης είναι 37χρονος ομοεθνής της που ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα.

Η 36χρονη, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν στο σημείο, ερεύνησαν τον περιβάλλοντα χώρο και εντόπισαν εντός κάδου απορριμμάτων, μαχαίρι που έφερε ίχνη αίματος και το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος.

Μετά από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχεί στο κατασχεθέν μαχαίρι.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αμετανόητος ο δράστης

Ο δράστης φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ότι τα τελευταία δύο χρόνια είχε δώσει συνολικά 20.000 ευρώ στην 36χρονη και ζητούσε πίσω τα χρήματά του, γιατί τον εξαπάτησε.

Ο άνδρας και το θύμα εργάζονταν στην ίδια βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων, με τον καθ’ ομολογία δράστη να έχει ερωτευτεί την 36χρονη, η οποία όμως ζούσε με έναν άλλον άνδρα.

Προανακριτικά ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι η γυναίκα από το Μπαγκλαντές του είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει και θα γίνει ζευγάρι με αυτόν.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο άνδρας, του αποσπούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρήματα με το συνολικό ποσό να φτάνει τις 20.000 ευρώ. Όταν κατάλαβε ότι οι υποσχέσεις της 36χρονης δεν θα γίνουν πραγματικότητα, άρχισε να ζητάει τα χρήματά του πίσω.

Το μεσημέρι της Κυριακής (28/8) συμφώνησαν να συναντηθούν κάτω από το σπίτι της στην Κυψέλη, με τον δράστη να υποστηρίζει στις Αρχές ότι το θύμα όχι μόνο του αρνήθηκε πως χρωστάει, αλλά του είπε ότι δεν έχει καμία απόδειξη ότι της δάνεισε χρήματα και του είπε να μην την ξαναενοχλήσει.

Τότε, ο άνδρας της επιτέθηκε και άρχισε να τη μαχαιρώνει. Το θύμα έπεσε στο οδόστρωμα και μετά από λίγα λεπτά κατέληξε. Ο δράστης πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο απορριμμάτων και κινήθηκε προς το σπίτι του στην Ομόνοια. Συνελήφθη από τις αρχές πριν φτάσει στην κατοικία του.

Λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε πως έγιναν όλα. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι δεν μετανιώνει για ό,τι έκανε.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Με αστάθεια ξεκινά η νέα εβδομάδα – Πού θα βρέξει

Νέα κόντρα Κούγια-Λέων για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)

Σχολεία: Όλες οι αλλαγές για τη φετινή χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυψέλη, Ποινική, 37χρονο,kypseli, poiniki, 37chrono