Λιονέλ Μέσι: Κατευθύνεται προς… Σαουδική Αραβία – Στην Αλ Χιλάλ με 400 εκατομμύρια τον χρόνο

Ο Λιονέλ Μέσι θα αποδεχθεί την πρόταση-μαμούθ των 400 εκατ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή «El Chiringuito».

Παρόλο που η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι μπορεί το τελευταίο διάστημα για να καταστήσει εφικτή την επιστροφή του στο «Καμπ Νόου», ο Λιονέλ Μέσι δείχνει πως δεν έχει σκοπό να φορέσει ξανά τη μπλαουγκράνα φανέλα.

Η ισπανική εκπομπή «Chiringuito» μετέδωσε ρεπορτάζ-βόμβα, αναφέροντας πως ο Μέσι και η πλευρά του θα αποδεχθούν την πρόταση-μαμούθ που είχαν στα χέρια τους από τον αραβικό σύλλογο ύψους

400 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, ο οποίος πάει για το βήμα παραπάνω καθώς φέρεται να έφτασε επίσης σε συμφωνία με τον καλό φίλο του Αργεντινού, Σέρχιο Μπουσκέτς για δύο χρόνια.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή επιβεβαιωμένο από τη μία ή την άλλη μεριά, αλλά το πλάνο της Αλ Χιλάλ να πείσει τον Αργεντινό φέρνοντας μαζί του τρεις πολύ κοντινούς ανθρώπους και (πρώην) συμπαίκτες, μάλλον αποδίδει.

Εκτός του Μπουσκέτς, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πρόταση και στον Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος σύμφωνα με το «Chiringuito» πρόκειται να πει επίσης το «ναι» και η μεταγραφή του θα εξαρτηθεί από το αν θα βρεθεί η χρυσή τομή με την Μπαρτσελόνα για την αποδέσμευσή του καθώς έχει συμβόλαιο ως το 2024.

MESSI JUGARÁ EN ARABIA SAUDÍ

EXCLUSIVA @elchiringuitotv y @marsallorente

El argentino aceptará la propuesta del Al Hilal.

Busquets también aceptará una oferta por dos temporadas del club árabe y Jordi Alba irá si acuerda la rescisión con el Barça. pic.twitter.com/ZsNlO0CnGq

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) May 8, 2023

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδας: Νέο αίτημα στην Κύπρο για την διεξαγωγή του τελικού

Super League: Με τον Μπριχ το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο 29χρονος Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιονέλ Μέσι, Κατευθύνεται … Σαουδική Αραβία –, Αλ Χιλάλ, 400,lionel mesi, katefthynetai … saoudiki aravia –, al chilal, 400