Η ελληνική μόδα πάει στο Ζάππειο!

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μόδα, με νέους δημιουργούς, πρωτοποριακές συλλογές, έξυπνες και οικονομικές ιδέες, αλλά και μηνύματα ευαισθησίας, περιμένει όσους κάνουν την βόλτα τους στον Εθνικό Κήπο,

Το NGFL μαζί με την ANDYDOTE FASHION FAIR, σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας τους στο κόσμο της μόδας, συνεργάζονται και παρουσιάζουν, στις 13 – 14 Μαίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, ένα ξεχωριστό fashion event.

Τριάντα συλλογές δέκα αξιόλογων νέων Ελλήνων σχεδιαστών με ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ θα παρουσιαστούν

σε κοινό και εμπόρους.

Με catwalks υψηλής αισθητικής, οι δημιουργοί θα επιδείξουν και τις τάσεις της επόμενης χρονιάς, σε επιμέλεια του γνωστού fashion expert Μιχάλη Πάντου. Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του event θα ισχύσει μεγάλη έκπτωση σε ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, από προηγούμενες κολεξιόν, πουθα δώσουν την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να κάνουν τις καλοκαιρινές τους αγορέ.

Ακόμη, δέκα σχολές μόδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες των τελειόφοιτων και αριστούχων αποφοίτων τους. 

Τις ίδιες μέρες, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τα αδέσποτα ζώα, στο Ζάππειο, θα φιλοξενηθεί η έκθεση ζωγραφικής, μικρογλυπτικής και φωτογραφίας «Love theStrays», με επιμέλεια της Dreamteam.

Μια έκθεση που επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει τη νέα γενιά για την προστασία και τη  φροντίδα των ζώων μια και η  ANDYDOTE Fashion Fair καθώς και η  NGFL υποστηρίζουν και προβάλλουν τα τελευταία χρόνια τους  νέους δημιουργούς, αλλά φροντίζουν να στέλνουν ένα κοινωνικό μήνυμα.

info

Πότε: 13-14 Μάιου 2023

Ώρες: 11:00 – 21:00

Πού: Ζάππειο Μέγαρο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζάππειο,zappeio