Λαζόπουλος κατά Φλέσσα: «Αίσχος και ατελείωτη παρακμή για εσάς» (Video)

O Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει συστηματικά τις πολιτικές εξελίξεις μέσω του διαδικτυακού του podcast και αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε η υποψηφία ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα και η αναφορά της στην τραγωδία των Τεμπών που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκδήλωση στον σύλλογο ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

στις 14 Απριλίου, η Β. Φλέσσα αναφέρθηκε στις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού κράτους λέγοντας ότι «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά (σ.σ. στα Τέμπη) τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».

«Η Φλέσσα. Άλλη μια δημοσιογράφος στην υπηρεσία του συστήματος που ακολουθώντας το μεγαλειώδες του αποθανόντος Πάγκαλου, το «όλοι μαζί τα φάγαμε», μας είπε ότι όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη. Κυρία Φλέσσα, αίσχος. Αίσχος και ατελείωτη παρακμή για εσάς, σας το λέω απερίφραστα, δεν έχω άλλη λέξη», είπε αρχικά ο Λαζόπουλος στο podcast του.

«Δεν πληρώσανε οι Έλληνες για την τηλεδιοίκηση; Ψάξε και βρες σαν δημοσιογράφος που στο διάολο πήγαν τα λεφτά. Είστε κάθε μέρα ικανοί να σηκώνετε τα νεύρα των ανθρώπων», κατέληξε.

Λαζόπουλος για #Φλέσσα : «Αίσχος και ατελείωτη παρακμή για εσάς,δεν έχω άλλη λέξη. Είστε κάθε μέρα ικανοί να σηκώνεται τα νεύρα των ανθρώπων».

0:56 #Τεμπη #Τεμπη_έγκλημα #Τεμπη_συγκάλυψη #ευρωψηφοδελτιο #ΝΔ pic.twitter.com/gzTf5qs1Hk

— antonis kelaidonis (@antonkelaidon) April 26, 2024

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

«Ρίζες» στην κορυφή της τηλεθέασης έβγαλε η «Γη της ελιάς»

ΜΜΕ: 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων τη Μεγάλη Τετάρτη – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα