Κορυδαλλός: Επικήρυξη για άγνωστο άντρα που σκοτώνει αδέσποτα ζώα (Video)

Κάτοικοι και φιλόζωοι στον Κορυδαλλό καταγγέλλουν πως άνδρας κακοποιεί και βασανίζει αδέσποτα ζώα, ενώ έχουν ήδη δημοσιοποιήσει επικήρυξη για τον εντοπισμό του.

Οι κάτοικοι και τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής έχουν τοποθετήσει αφίσες στον Κορυδαλλό και προειδοποιούν πως κυκλοφορεί με αεροβόλο.

«Κυκλοφορεί άτομο με αεροβόλο στις γειτονικές και δολοφονεί αδέσποτα», αναφέρουν οι αφίσες που προειδοποιούν για τον ασυνείδητο που κακοποιεί ζώα. «Το άτομο αυτό είναι επικίνδυνο για τα ζωντανά και τους ανθρώπους», επισημαίνει μεταξύ άλλων, ενώ στην αφίσα υπάρχουν φωτογραφίες

και από το τελευταίο περιστατικό κακοποίησης ζώου.

Το τελευταίο περιστατικό στον Κορυδαλλό ήταν μια νεκρή γάτα, η οποία έφερε χτυπήματα από αεροβόλο, καθώς είχε δεχτεί τέσσερις σφαίρες στη σπονδυλική στήλη και την κοιλιά.

Πρόκειται για μια γάτα, που κάτοικος της περιοχής εντόπισε τραυματισμένη κάτω από αυτοκίνητο. Όταν μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο, διαπιστώθηκε πως τα τραύματά της δεν ήταν αποτέλεσμα τροχαίου, αλλά είχε χτυπηθεί από αεροβόλο, δυο φορές στη σπονδυλική στήλη, μία στην κοιλιά και μια στο πόδι. Το άτυχο ζώο υπέκυψε στα τραύματά του.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Απεργία πείνας άρχισε η μητέρα της 12χρονης (Video)

Αγρίνιο: Στον εισαγγελέα ο τράπερ που συνελήφθη – Η ποινή που του επιβλήθηκε

Κούγιας κατά Αγγελικής Νικολούλη: «Για αυτή την εκπομπή θα πληρώσει ένα 500άρικο» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορυδαλλός, Επικήρυξη, Video,korydallos, epikiryxi, Video