Κούγιας κατά Αγγελικής Νικολούλη: «Για αυτή την εκπομπή θα πληρώσει ένα 500άρικο» (Video)

Μύδρους κατά της Αγγελικής Νικολούλη εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας για τη χθεσινοβραδινή εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου απείλησε με μηνύσεις τη δημοσιογράφο, που φιλοξένησε στην εκπομπή τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη, και έκανε λόγο για μια στημένη εκπομπή.

«Ήταν μία καραστημένη εκπομπή, την προετοίμαζαν από μέρες, εκεί ήταν και ο κύριος Λέων, υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης, και χωρίς να έχουν κάνει τηλέφωνο

στο περιβάλλον της κατηγορουμένης. Η κυρία Νικολούλη θα πληρώσει για αυτή την εκπομπή ένα 500άρικο και όσοι ήταν εκεί. Το να είναι το πλέον ανήθικο στον κόσμο, όταν το κάνεις για να παίρνεις ποσά από διαφήμιση, οφείλεις να παίρνεις και την άλλη πλευρά», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας σε παρέμβασή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής του παρέμβασης, ο γνωστός ποινικολόγος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατώ των δύο ιατροδικαστών, Νίκο Καρακούκη και Γρηγόρη Λέων, επικαλούμενος στοιχεία που αμφισβητούν την εγκυρότητα των πτυχίων τους.

«Ο κύριος Λέων διαφημίζει σχολή που μπορείς να πάρεις πτυχίο ιατροδικαστή με 850 ευρώ», ανέφερε σε άλλο σημείο ο ποινικολόγος, με την Σίσσυ Χρηστίδου να τον καλεί να εστιάσουν στην ουσία της υπόθεσης.

«Λυπάμαι, γεια σας, γεια σας», απάντησε κοφτά ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Διαξιφισμοί ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας (Video)

Καιρός: Νεφώσεις και βροχές σε τοπικό επίπεδο, λίγα χιόνια στα ορεινά

Αγρίνιο: Συνελήφθη τράπερ στην Ιόνια Οδό- Είχε πιστόλι και γεμιστήρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κούγιας, Αγγελικής Νικολούλη, Για, 500άρικο Video,kougias, angelikis nikolouli, gia, 500ariko Video