Κωνσταντοπούλου: «Πρώτα έγινε συνιδρυτής και μετά σύντροφός μου»

Με μία ακόμα δημοσίευσή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά στους υποψήφιους βουλευτές της «Πλεύσης Ελευθερίας», που εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τις αλλαγές στη σειρά των ψηφοδελτίων.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή της στο facebook, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι αλλαγές στις λίστες είχαν ανακοινωθεί και εξηγηθεί από τα τέλη Μαΐου

στα μέλη του κόμματος, χωρίς τότε να αντιδράσει ή να διαφωνήσει κανείς. Σύμφωνα με την ίδια, οι αντιδράσεις προέρχονται από στελέχη ξένα στους αγώνες της Πλεύσης Ελευθερίας.

Αναφορικά με τα σχόλια που έχουν προκύψει για τον σύντροφό της απαντά: «Ως προς την προσωπική επίθεση που επιχειρείται στον Διαμαντή, με την χυδαία προσπάθεια να εμφανισθεί ως “ευνοημένος σύντροφος“, θα ήθελα να πω τα εξής: ο Διαμαντής είναι συνιδρυτής και πρωτεργάτης της Πλεύσης Ελευθερίας. Πρώτα έγινε συνιδρυτής και μετά σύντροφός μου».

Σημειώνει, επίσης, ότι αν και σε προσωπικό επίπεδο, είναι διατεθειμένη να γυρίσει το άλλο μάγουλο για τις απαίσιες εκφράσεις που διατυπώνονται, σε ό,τι αφορά όμως την «Πλεύση Ελευθερίας», τονίζει ότι θα φροντίσει να υπάρξουν νομικές συνέπειες.

Ακολουθεί η ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: 12 προγραμματικές δεσμεύσεις για την Υγεία

Τσίπρας για Ντόρα Μπακογιάννη: Λογικές μαφίας στη Ροδόπη

Ροδόπη: Στα άκρα η πολιτική κόντρα – Πόλεμος δηλώσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντοπούλου, Πρώτα,konstantopoulou, prota