ΚΙΝΑΛ: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη – Την Τρίτη η απόφαση Ανδρουλάκη για τα πρόσωπα

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη (14/12) – πριν από την συζήτηση για τον προϋπολογισμό – θα έχουν οριστεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, θα εκλεγεί και νέος γραμματέας της ΚΟ. Επικρατέστερα ονόματα για την εκπροσώπηση του προέδρου είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης ή ο Μιχάλης Κατρίνης.

Επιπλέον, για την προσύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν θα πάει ή

όχι. Όπως τονίζουν πηγές, θα εξαρτηθεί από το τηλεφώνημα του επικεφαλής, Πέδρο Σάντσεθ.

Μέσα στην εβδομάδα ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντήσει και τον πρωθυπουργό, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι άλλους αρχηγούς κομμάτων

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος για την παράδοση – παραλαβή της ηγεσίας. Στην είσοδο τον υποδέχθηκαν ο γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης.

Ακολούθησε κλειστή σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του προέδρου, μεταξύ των οποίων, ο Στέφανος Ξεκαλάκης, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Ειρήνη Κωστάκη, Βασίλης Πανάγου, Βαγγέλης Τσόγκας, Παναγιώτης Βλάχος. Νωρίτερα, μαζί με τον κ. Ανδρουλάκη επισκέφθηκε τα γραφεία και ο βουλευτής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 16:00.

Διαβάστε επίσης

Κλήρωση Champions League: Απίστευτο φιάσκο – Επαναλαμβάνεται η κλήρωση

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Προφυλακιστέος ο 51χρονος – «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα» (Video)

Europa League: Η Αταλάντα αντίπαλος του Ολυμπιακού

Keywords
Τυχαία Θέματα