Κλήρωση Champions League: Απίστευτο φιάσκο – Επαναλαμβάνεται η κλήρωση

Θα επαναληφθεί η κλήρωση των «16» του Champions League, μετά το απόλυτο μπάχαλο που προκλήθηκε με τις Βιγιαρεάλ, Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο και Λίβερπουλ!

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάνει λόγο για «τεχνικό πρόβλημα» για να καλύψει το κάζο που υπέστη στη διαδικασία της κλήρωσης των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή, θέμα με την εγκυρότητα της κλήρωσης του Champions League

έχει ξεσπάσει με βάση το λάθος στη διαδικασία από την πλευρά της UEFA όταν στον δρόμο της Βιγιαρεάλ το μπαλάκι έβγαλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στους ομίλους της διοργάνωσης και βάσει των κλειδαρίθμων που μπαίνουν πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούν να συναντηθούν στην επόμενη φάση του Champions League.

Στη συνέχεια αποφασίστηκε και ύστερα από πιέσεις των συλλόγων για διόρθωση του λάθους – εκτός από τη Ρεάλ που ήταν βολεμένη και δεν ήθελε να επηρεαστεί – αποφασίστηκε η επανάληψης της διαδικασίας για τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των νοκ-άουτ στις 16:00, ώρα Ελλάδας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι ακριβώς συνέβη και πώς έγινε το μεγάλο λάθος των ανθρώπων της UEFA:

Following a technical problem with the software of an external service provider that instructs the officials as to which teams are eligible to play each other, a material error occurred in the draw for the UEFA Champions League Round of 16.

UEFA Champions League (@ChampionsLeague) December 13, 2021

Διαβάστε επίσης:

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Εισαγγελική έρευνα και για εγκληματική οργάνωση

Κορωνοϊός-Μόσιαλος: «Εμβολιάστε άφοβα τα παιδιά σας»

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από ζαχαροπλαστείο – Η πεθερά σκότωσε τη νύφη

Keywords
Τυχαία Θέματα