Κασσελάκης για Άρειο Πάγο: Θα ήμασταν Ελβετία αν η Δικαιοσύνη να λειτουργούσε τόσο άμεσα στις υποθέσεις πολιτών που χρονίζουν

Στην υπόθεση της σύγκλισης της Διοικητικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου και στην «ενόχληση» που εξέφρασε το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας για το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος Δικαίου στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Με ανάρτησή του, ο κ. Κασσελάκης σχολίασε την ταχύτητα με την οποία συγκλήθηκε, συνεδρίασε και απεφάνθη ο Άρειος Πάγος για την υπόθεση του ψηφίσματος

και την συνέκρινε με υποθέσεις πολιτών που χρονίζουν στα δικαστήρια.

Σε χρόνο ρεκόρ συγκλήθηκε, συνεδρίασε και απεφάνθη η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου αναφορικά με το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα.
Οι ανώτατοι δικαστές εξέφρασαν την εκτίμηση (ανησυχία;) τους «να μην εγκατασταθεί στους πολίτες και στα…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 15, 2024Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη

Σε χρόνο ρεκόρ συγκλήθηκε, συνεδρίασε και απεφάνθη η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου αναφορικά με το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα. Οι ανώτατοι δικαστές εξέφρασαν την εκτίμηση (ανησυχία;) τους «να μην εγκατασταθεί στους πολίτες και στα κοινοτικά όργανα η εντύπωση ότι το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα υποχωρεί εξαιτίας της διαφθοράς». Μακάρι η Δικαιοσύνη να λειτουργούσε τόσο άμεσα και στις υποθέσεις συμπολιτών μας που χρονίζουν. Θα ήμασταν Ελβετία.

Διαβάστε επίσης:

Ποια θα είναι η ποινή Κασσελάκη σε Πολάκη αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο;

Ψηφίζεται το βράδυ το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – LIVE η συζήτηση στη Βουλή

Αυγέρη για Τέμπη: «Οι υπεκφυγές και οι ασάφειες είναι το τελευταίο καταφύγιο των ενόχων»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Άρειο Πάγο, Ελβετία, Δικαιοσύνη,kasselakis, areio pago, elvetia, dikaiosyni