Χαρίτσης: Με τις ψήφους των προοδευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης θα περάσει το νομοσχέδιο

Υποκριτικό χαρακτήρισε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητα ο Αλέξης Χαρίτσης και επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός προχώρησε σε αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία υπό το φόβο καταδίκης από ευρωπαϊκά δικαστήρια.  

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν στο ζύγι, εργαλειοποιήσατε την πολιτική ισότητα στο γάμο για να το προβάλλετε ως αντίβαρο στην καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος δικαίου», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, καθιστώντας σαφές ότι το νομοσχέδιο θα περάσει με τις ψήφους των προοδευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης. «Δεν υπερψηφίζουμε

μόνον, το υποστηρίζουμε το νομοσχέδιο», είπε για να υπογραμμίσει ότι  η κυβέρνηση δεν πιστεύει σε αυτή τη μεταρρύθμιση αλλά αναγκάστηκε να την φέρει για να προσαρμοστεί στις ευρωπαϊκές συνθήκες για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. 

Ο Αλέξης Χαρίτσης στράφηκε και κατά των ακροδεξιών κομμάτων λέγοντας την ανάπτυξη ενός παιδιού την απειλούν οι ακροδεξιοί κήρυκες μίσους. «Η οικογένεια μετασχηματίζεται και γονεϊκότητα αποκτά νέες μορφές και περιεχόμενο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς.  

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Η ΟΙΕΛΕ επιβεβαιώνει τη «σκληρή λεκτική επίθεση» σε εκπαιδευτικό – «Θεωρούν πως μπορούν να επιβάλουν τον δικό τους νόμο»

Μητσοτάκης σε Φάμελλο: Δεν υφίσταται ζήτημα συνοχής της κυβερνητικής πλειοψηφίας – Καταθέστε πρόταση μομφής

«Απόβαση» με τρακτέρ στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες στη Νίκαια – Την Τρίτη το συλλαλητήριο, κλείνουν και τελωνεία, λιμάνια

Keywords
Τυχαία Θέματα