«Καρφιά» Κακλαμάνη για τις απουσίες στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάτι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, κάτι οι υποχρεώσεις υπουργών που παίρνουν μέρος στις διαπραγματεύσεις και η Ολομέλεια την Παρασκευή το πρωί θύμιζε... έρημο τοπίο.

Δέκα επίκαιρες ερωτήσεις περιελάμβανε ο προγραμματισμός του κοινοβουλευτικού ελέγχου και δεν καμία δεν έλαβε απάντηση από την πλευρά της κυβέρνησης. Οι εννιά ερωτήσεις απευθύνονταν στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Η τελευταία αφορούσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής

Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ότι οι ερωτήσεις ακυρώνονται λόγω κωλύματος των υπουργών. Όπως είπε, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επικαλείται το προγραμματισμένο ταξίδι στη Ρωσία, ο αναπληρωτής υπουργός Ευάγγελος Αποστόλου συνάντηση με ομόλογό του της Παλαιστίνης, ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης επίσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς το βεβαρημένο πρόγραμμα του εξαιτίας της διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς.

Ωστόσο, ο Νικήτας Κακλαμάνης έριξε τα «καρφιά του» σχολιάζοντας με νόημα τις υπουργικές απουσίες λέγοντας πως «επειδή γνωρίζω ότι παρακολουθεί η Πρόεδρος της Βουλής θέλω να πω ότι τα προγραμματισμένα ταξίδια, είναι γνωστά στο υπουργείο εδώ και καιρό. Δεν προγραμματίζονται 1-2 ημέρες πριν από τη συζήτηση των επικαίρων ερωτήσεων»...

Βουλήεπίκαιρες ερωτήσεις Βουλήάδεια ΒουλήHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα