Πωλείται η Neverland του Μάικλ Τζάκσον για 100 εκατομμύρια δολάρια! (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το ράντσο που πήρε το όνομα Neverland και έγινε το μέρος όπου ο Μάικλ Τζάκσον ένοιωθε πάντα παιδί, ένας Πίτερ Παν, βγήκε στο σφυρί για 100 εκατομμύρια δολάρια. Ο βασιλιάς της ποπ το είχε αγοράσει το 1987 για 19.5 εκατομμύρια δολάρια και έγινε η μόνιμη κατοικία του το 2005 όταν αθωώθηκε από τις κατηγορίες για παιδοφιλία.

Η απίστευτη έκταση των 2.700 στρεμμάτων έξω από τη Σάντα Μπάρμπαρα είχε δύο λίμνες, συντριβάνια, ζώα-ελέφαντες και μαιμούδες-λούνα παρκ, τρενάκι,

μέχρι και … καροτσάκι παγωτού. Όσο ζούσε εκεί ο Μάικλ Τζάκσον το εσωτερικό του σπιτιού-12.000 τετραγωνικά- ήταν γεμάτο ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Η «Neverland» λέγεται πια «Sycamore Valley Ranch». Αυτό ήταν και το αρχικό της όνομα. Η εταιρεία (Sotheby’s & Hilton & Hyland) που τώρα την βγάζει προς πώληση είχε αγοράσει μέρος των δανείων του Τζάκσον το 2008, ένα δηλαδή χρόνο πριν πεθάνει . Το λούνα πάρκ δεν υπάρχει πια εδώ και καιρό. Ωστόσο, η εταιρεία δήλωσε πως θα είναι πολύ προσεκτική με τους υποψήφιους αγοραστές, καθώς θέλει να αποφύγει εκδρομές και tour μέσα στην Neverland από ανθρώπους που έχουν απλά περιέργεια να δούνε πού και πώς ζούσε ο Μάικλ Τζάκσον.

Μάικλ ΤζάκσονNeverlandπώλησηΠίτερ Πανλίμνεςλούνα παρκτρενάκιβιντεοπαιχνίδιαMedia Gallery: Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα