«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Καθήλωσε η ερμηνεία του Σπύρου Παπαδόπουλου – Η σκηνή που αποθεώθηκε στο Twitter (Video)

Δυναμικά επέστρεψε η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» με τη δεύτερη σεζόν να κρύβει – όπως όλα δείχνουν- πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς ξεκίνησε με μια ιστορία που κανείς δεν περίμενε και με μια συγκλονιστική ερμηνεία από τον Σπύρο Παπαδόπουλο που αποθεώθηκε από τους χρήστες στο Twitter.

Ο ήρωάς του, Νικόλας, θέλησε να γίνει προσωρινά ερημίτης προκειμένου να καθαρίσει από τις τύψεις και τις σκοτεινές σκέψεις μετά το μακελειό στο σχολείο του. Πίσω, ωστόσο, είχε μείνει η κόρη του, η Νάσια, που προσπαθούσε

και εκείνη να επουλώσει τις δικές τις πληγές μετά τον θάνατο του Στάθη.

Παρόλα αυτά, ο Νικόλας αποφάσισε να επιστρέψει και το έκανε σε μία πολύ κρίσιμη νύχτα. Η Νάσια είχε βγει να διασκεδάσει, μέθυσε και ήρθε κοντά με κάποιον άγνωστο σε ένα μπαρ. Βγήκαν μαζί έξω, εκείνος την φίλησε παρά τη θέληση της και την κόλλησε στον τοίχο.

«Δεν νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Σταμάτα λίγο, σταμάτα! Σταμάτα» φώναξε η νεαρή ηρωίδα της σειράς με τον άνδρα να την χτυπάει στο πρόσωπο.

Τότε εμφανίζεται ο πατέρας της.

Η Νάσια προσπάθησε να τον σταματήσει, με τον Νικόλα να της προτείνει να επιστρέψουν.

Με αυτή την έντονη σκηνή έκανε «ποδαρικό» το σίριαλ της ΕΡΤ με το κοινό να δηλώνει ενθουσιασμένο τόσο για το σενάριο όσο και για τις ερμηνείες των ηθοποιών.

«Άρχισε να σοκάρει με το καλησπέρα», «Από το πρώτο επεισόδιο φαίνεται ότι η πλοκή θα μας κρατήσει σε εγρήγορση» γράφουν, μεταξύ άλλων, οι θεατές στο Twitter.

Δείτε τη σκηνή

#KaneOtiKoimasai
Ήδη από το πρώτο επεισόδιο φαίνεται ότι η πλοκή θα μας κρατήσει σε εγρήγορση. Καλά θα περάσουμε και φέτος από την αγωνία

— Olinaa(Ητου Άγγελου) (@Oliaa22) September 11, 2023

#KaneOtiKoimasai #kaneotikoimasai
Άαααρχισε η σειράρα και σοκάρει με το Καλησπέρα! https://t.co/PZczFLQNvS

— Kalliopi.Germ (@Popi_KGR) September 11, 2023

Κάνε ότι κοιμάσαι: «Συγκλονιστικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος» #Σειρές #Κάνεότικοιμάσαι #ΣπύροςΠαπαδόπουλος https://t.co/GQf7QAUPuI

— Happytv.gr (@Happytvgr) September 11, 2023

Κάνε ότι κοιμάσαι: «Συγκλονιστικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος» #Σειρές #Κάνεότικοιμάσαι #ΣπύροςΠαπαδόπουλος https://t.co/GQf7QAUPuI

— Happytv.gr (@Happytvgr) September 11, 2023

Χθες βράδυ ήμασταν πολλοί εμείς που είδαμε #kaneotikoimasai #HParalia #ert #ertflix pic.twitter.com/65ORo3SOaM

— Lina Papadaki (@Lina_Papadaki) September 12, 2023

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Έξαλλη δημοσιογράφος του Star – «Ζητούν από τους ανθρώπους να θάψουν οι ίδιοι τα κουφάρια των ζώων» (Video)

Το Open πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών το Σαββατοκύριακο – Ανατροπή στη μοιρασιά της τηλεθέασης των καναλιών

Οι επαναλήψεις κωμικών σειρών «μαγνήτες» τηλεθέασης – Στην κορυφή των προτιμήσεων το «Πάρα πέντε» και την Παρασκευή

Keywords
Τυχαία Θέματα