Καιρός: Σταδιακή μεταβολή με ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες (Video)

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα του Σαββάτου στα δυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Ειδικότερα, αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με ασθενείς τοπικές βροχές έως το μεσημέρι.

Από αργά το απόγευμα θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τη νύχτα στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Η ορατότητα το πρωί θα

είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά στα 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 16 με 18 και τοπικά στα κεντρικά και νότια τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές έως το μεσημέρι με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Τη νύχτα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με ενίσχυση τη νύχτα στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες έως το μεσημέρι. Τη νύχτα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Παρασκευή: Κρύβονται οικογενειακώς δράστες και γονείς που αναζητούνται για το ανελέητο bullying στον 14χρονο

Τουρισμός για Όλους 2024: Τι αλλάζει φέτος – Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια, τα ποσά και οι δικαιούχοι

Κακοκαιρία: Έρχεται χειμώνας από το Σάββατο με χιόνια, βροχές και κρύο – «Καμπανάκι» μετεωρολόγων για πλημμύρες, κατολισθήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα