Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Όταν ακούω ιστορίες κακοποίησης παιδιών ή γυναικών, θλίβομαι»

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αναφέρθηκε στην οικογένειά της, τους φίλους, τη βία κατά των παιδιών και την απιστία, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Με αφορμή τον ρόλο της στη «Φόνισσα», αναφέρθηκε αρχικά στην κακοποίηση των παιδιών: «Όταν ακούω ιστορίες κακοποίησης παιδιών ή γυναικών, θλίβομαι και εξοργίζομαι». 

Στη συνέχεια, θυμήθηκε: «Κάποτε μια δημοσιογράφος με ρώτησε “δεν έχετε οικογένεια;”. Μα πώς δεν έχω οικογένεια, πώς ήρθα στον κόσμο; Μπορεί να μην έκανα παιδί, αλλά έχω ανίψια».

Στην πορεία της ίδιας συνέντευξης, δήλωσε: «Είναι πολύ εύκολο να ζει κανείς μαζί

μου, ρωτήστε τους συντρόφους και τους φίλους μου. Είμαι βολική ακριβώς επειδή σέβομαι τον άλλον. Συγχωρώ εύκολα, ξέρω ότι ο καθένας ανήκει στον εαυτό του και σε κανέναν άλλον. Όσο κι αν πληγωθώ, θα καταλάβω την προσωπική ανάγκη κι επιθυμία του άλλου. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να ζητώ από τον άλλο να μην κάνει κάτι που θέλει να κάνει».

Τέλος, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, είπε: «Εγώ δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί πολλές φορές βλέπω μέσα στις οικογένειες τα μυστικά και τα ψέματα. Ήμουν υπέρ του να είναι κανείς σε μια σχέση όσο κρατάει η αλήθεια και η ένταση του συναισθήματος, παρά να υπόκειμαι σε συμβιβασμούς. Κατανοώ την ανάγκη του ανθρώπου να απιστήσει, είναι μέσα στη φύση του, αλλά φυσικά και με έχει πληγώσει η απιστία, κανένας δεν είναι υπεράνω αυτών των καταστάσεων».

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο Μπεν Άφλεκ με βοήθησε να καταλάβω την αξία μου

Σαρλίζ Θερόν: Το ψυχικό τραύμα από τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ σε Σοφία Κόπολα: «Εκδικητική» η απεικόνιση του Έλβις στην ταινία «Πρισίλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καραμπέτη, Όταν,karabeti, otan