Ήθελαν να φάνε κρέας σκύλου και αμόλησαν δυο σκυλιά να σκοτώσουν ένα άλλο, το οποίο έβαλαν στο φορτηγό τους και το έφαγαν (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Οι τρεις Κινέζοι που επέβαιναν σε ένα βαν, το βράδυ της 22ας Μαίου, περιφέρονταν στους άδειους δρόμους της πόλης Ζιετσάνγκ στην Ανατολική Κίνα. Πεινούσαν και ήθελαν να φάνε κρέας σκύλου. 
Έκαναν βόλτες στους δρόμους για να βρουν κάποιο σκυλί να το σκοτώσουν και να το φάνε. Και το βρήκαν έξω από ένα σπίτι να κάνει βόλτες. Σταμάτησαν το βαν και αμόλησαν 2 κυνηγόσκυλα με την εντολή να σκοτώσουν το άτυχο σκυλάκι. 
Τα κυνηγόσκυλα σαν αστραπή έφτασαν

το σκυλί και άρχισαν να το κατασπαράζουν εκεί στη μέση του δρόμου. Όταν πλέον το σκυλάκι είχε χάσει τις αισθήσεις του, τότε ο τρεια από το βαν φώναξαν στα σκυλιά τους να επιστρέψουν μέσα. Στη συνέχεια κατέβηκαν πήραν το ημιθανές σκυλί και το πήγαν να το ψήσουν και να το φάνε. 
Το σκυλί όμως για κακή τους τύχη δεν ήταν αδέσποτο αλλά άνηκε στην οικογένεια μπροστά από το σπίτι της οποίας περιφερόταν. Από την κάμερα ασφαλείας η αστυνομία εντόπισε τους δράστες τους οποίους λίγες μέρες αργότερα συνέλαβε. 
 
Προσοχή σκληρό βίντεο 

ΚίναΚινέζοισκύλοςσκυλιάκακοποίηση ζώουκρέας σκύλουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα