Ηθοποιός του Twilight αποκαλύπτει: Ήταν σαν να επιβιώνεις από κατάσταση ομηρίας (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η Άννα Κέντρικ μιλάει για την εμπειρία της για την ταινία του 2008 «Twilight», συγκρίνοντας τα γυρίσματα με την «επιβίωση από μια κατάσταση ομηρίας».

Η 34χρονη ηθοποιός συζητούσε πολλές ταινίες καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας της σε μια ευρεία συνέντευξη βίντεο με το Vanity Fair όταν μίλησε για το Twilight, που ήταν μόνο η τρίτη ταινία της τοτέ.

Ενώ η ερμηνεία της

ως Τζέσικα Στάνλεϊ βοήθησε την καριέρα της να εκτοξευτεί σε νέα ύψη, παραδέχτηκε ότι τα γυρίσματα της ταινίας στο Πόρτλαντ, το Όρεγκον ήταν «κρύα και άθλια».

Η ηθοποιός είπε ότι κλήθηκε για ακρόαση για την ταινία από τη σκηνοθέτη Catherine Hardwicke, η οποία την είχε δει σε μια ταινία στο Sundance που ονομάζεται Rocket Science.

«Πραγματικά πίστευα ότι ήταν μια τόσο ακανόνιστη οντισιόν», είπε. «Σκέφτηκα απλώς ότι θα έκανα όσο καλύτερα μπορώ, ώστε η σκηνοθέτης να με σκεφτεί για άλλα πράγματα», πρόσθεσε.

Επίσης, είπε ότι συνάντησε τη φίλη της Mae Whitman κατά την ακρόαση και οι δύο αναρωτήθηκαν τι έκαναν εκεί για να παίξουν αυτόν τον χαρακτήρα «κακού κοριτσιού».

TwilightομηρίακατάστασηΆννα ΚέντρικHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα