Ιταλοί τουρίστες σκότωσαν κάτοικο της Πάρου που τους έκανε παρατήρηση!

ΕΛΛAΔΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό. Την τελευταία του πνοή άφησε κάτοικος της Πάρου μετά από διαπληκτισμό του με Ιταλούς τουρίστες.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, όλα άρχισαν όταν ο 68χρονος παριανός έκανε παρατήρηση σε Ιταλούς τουρίστες, στην περιοχή της Νάουσας, επειδή περνώντας με το αυτοκίνητό τους σήκωσαν σκόνη. Τότε οι δύο Ιταλοί ηλικίας 42 και 44 ετών, βγήκαν από το αμάξι και στράφηκαν με ύβρεις και απειλές εναντίον του. Ένας απ’ αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 68χρονος Παριανός να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί

σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και κατέληξε μερικές ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιταλοί προσπάθησαν να φύγουν άμεσα από το νησί με αεροπλάνο ώστε να διαφύγουν στην Ιταλία, ωστόσο η αστυνομία δεν είχε πει το τελευταίο λόγο και τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η σχετική ανακοίνωση των Αστυνομικών Αρχών αναφέρει:

Την 26-08-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 44 ετών κατηγορούμενοι για θανάσιμο τραυματισμό 68χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα οι δράστες το μεσημέρι της ιδίας ημέρας σε χωριό της Πάρου συνεπλάκησαν με τον 68χρονο, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά και διεκομίσθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου κατέληξε.

Οι κατηγορούμενοι μετά την πράξη τους αποχώρησαν από το νησί αεροπορικώς και εντοπίσθηκαν στον Αερολιμένα Αθηνών όπου και συνελήφθησαν. Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.

ΠάροςΙταλοί τουρίστεςθάνατοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα