Ιράν: Πολιτικός χαστούκισε τον κυβερνήτη της χώρας επί σκηνής! (Video)

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στο Ιράν με πρωταγωνιστές έναν πολιτικό της χώρας και τον νέο κυβερνήτη της, Abedin Khorram. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο τελευταίος μιλούσε σε απευθείας σύνδεση, ένας πολιτικός ανέβηκε στο βήμα και χωρίς καμία κουβέντα, τον χαστούκισε στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον έσπρωξε.

Ο πολιτικός φέρεται να ήταν έξαλλος γιατί η γυναίκα του έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό από έναν άνδρα γιατρό! Αμέσως μετά το περιστατικό, η ασφάλεια ανέβηκε στη σκηνή και συνέλαβε τον δράστη.

Ο κυβερνήτης του Ιράν

πάντως τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί εναντίον αυτού που του επιτέθηκε αλλά η Εισαγγελία της Ταμπρίζ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον του. Επίσης, ο Στρατός των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του.

Ο Khorram επέστρεψε αργότερα στο βήμα και μάλιστα, έκανε και χιούμορ για να ελαφρύνει την κατάσταση: «Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν. Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ». Ο Khorram αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013.

Διαβάστε επίσης:

Ταϊβάν: Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ

Καιρός: Θυελλώδεις βοριάδες και καταιγίδες σήμερα- Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αύριο (Video)

Κορωνοϊός: «Ο πατριωτισμός δεν μετριέται πάντα με τις παρελάσεις» – «Καμπανάκι» και από Λουκίδη (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιράν, Πολιτικός, Video,iran, politikos, Video