Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου: «Ραντεβού» στο υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία ενάντια στις συμπτύξεις – καταργήσεις τμημάτων και στην ύπαρξη χιλιάδων κενών εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία, στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο Μαρούσι, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στις 13:30, στην οποία συμμετέχουν οι ΑΣΓΜΕ και

πρωτοβάθμια εκπαιδευτικά σωματεία.

«Λέμε όχι στις συμπτύξεις – καταργήσεις τμημάτων και στα χιλιάδες κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό που υπάρχουν στα σχολεία, ενώ το σχολικό έτος 2021 – 2022 έχει αρχίσει εδώ κι έναν μήνα. Ήδη στα σχολεία της χώρας υπάρχουν καταγεγραμμένα πάνω από 6.000 κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό και οι προσλήψεις αναπληρωτών που εξαγγέλθηκαν δεν ξεπερνούν τις 2.500» αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί και προσθέτουν:

«Οι αντιλαϊκές – αντιεκπαιδευτικές πολιτικές του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης καταδικάζουν το δημόσιο σχολείο στην υποβάθμιση, φαλκιδεύοντας τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας και δεν πρέπει να τις αφήσουμε να υλοποιοηθούν».

The post Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου: «Ραντεβού» στο υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύλλογος Εκπκών Π Ε, Αμαρουσίου, Ραντεβού, Παιδείας, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου,syllogos ekpkon p e, amarousiou, rantevou, paideias, deftera 25 oktovriou