Η κόρη του Paul Walker έκανε ίδρυμα στη μνήμη του πατέρα της

ΚΟΣΜΟΣ

Η καλλονή κόρη του αξέχαστου Paul Walker, Meadow, έκανε πρόσφατα μία πολύ σπάνια εμφάνιση, για να τιμήσει τον ηθοποιό Adrian Grenier που πήρε το βραβείο Paul Walker Ocean Leadership Award.

Η Meadow Walker, είναι σήμερα μια πανέμορφη έφηβη, 17 χρονών, που πατάει γερά στα πόδια της

κρατώντας χαμηλό προφίλ από τότε που έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Ήταν μόλις 14 όταν ο πατέρας της, διεθνούς φήμης ηθοποιός Paul Walker, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όντας μόλις 40 ετών.

Έχει μείνει στη μνήμη μας ανεξίτηλα μέσα από τον ρόλο του Μπραΐαν ο’Κόννορ, στη σειρά ταινιών «Fast & Furious», όπου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας, έχασε τη ζωή του και η ταινία με τις σκηνές όπου συμμετείχε, ολοκληρώθηκε μεταθανάτια.

Ο Adrian Grenier, που του απονεμήθηκε το βραβείο, ασχολείται με μία οργάνωση που βοηθάει τους ωκεανούς του κόσμου μέσα από την μόρφωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Το ίδρυμα Paul Walker ιδρύθηκε από την Meadow το 2015, δύο χρόνια αφότου έχασε τον πατέρα της.

Η κόρη του Πολ Γουόκερ, πήρε αρκετά χρήματα ως αποζημίωση από το ατύχημα του πατέρα της τα οποία αξιοποίησε ιδρύοντας το ίδρυμα αυτό, το οποίο φιλοδοξεί να στηρίζει ανθρώπους που έχουν ως όραμα τους ένα καλύτερο κόσμο.

«Ο πατέρας μου λάτρευε τον ωκεανό. Ήθελε επίσης να βοηθάει τα ζώα και τους ανθρώπους. Γι’αυτό αποφάσισα να ιδρύσω αυτόν τον οργανισμό, γιατί ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο ένα κομμάτι του».

«Fast & Furious»Paul WalkerMeadowPaul Walker Ocean Leadership AwardAdrian GrenierHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα