Η χαμένη ευκαιρία που σημάδεψε τον Πάρντο (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚA

Πέρασε μια περίοδο της ζωής του που είχε σημαδευτεί από μια χαμένη ευκαιρία! Ο Φελίπε Πάρντο το ξεπέρασε και μετάλλαξε το dna του. Δε θα αστοχούσε ποτέ ξανά σε τέτοια φάση... Ούτε καν στο 90!

Copa Libertadores… Σα να λέμε Champions League, αλλά σε λατινοαμερικάνικη έκδοση. Περισσότερο ξύλο, περισσότερη τεχνική, μεγαλύτερη δίψα για διάκριση και πολλές φορές αναμετρήσεις που προκαλούν σοκ

και δέος.

Ο Φελίπε Πάρντο ήταν 19 χρονών όταν έπαιξε για πρώτη φορά. Χρειάστηκε χρόνια για να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κορίνθιανς στις 10 Μαρτίου του 2010. Μια φάση που τα έκανε όλα τέλεια, εκτός από το τελείωμα… «Η ζωή δεν τελειώνει εδώ και ελπίζω να εξιλεωθώ στα μάτια των οπαδών μας στο μέλλον», έλεγε μετά το ματς ο Κολομβιανός, που είχε χάσει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, σε μια αναμέτρηση που έληξε 1-1.

Σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήταν όλα χάλια. Τουλάχιστον αντάλλαξε φανέλα με τον Ρομπέρτο Κάρλος μετά το ματς και έπαιξε απέναντι στο «φαινόμενο», το είδωλό του όταν ξεκινούσε να παίζει ποδόσφαιρο και τον προόριζαν για «9αρι». Ο Ρονάλντο, βέβαια, ήταν στα τελειώματα της καριέρας του και πριν αρχίσει μια από τις πολλές δίαιτες που χρειάζεται για να συντηρείται στα κιλά του! Ο Πίπε, όπως είναι το παρατσούκλι του, έμοιαζε εκείνο το βράδυ στην αρχή. Μια αρχή που ούτε εύκολη ήταν, ούτε ανεμπόδιστη.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

Πάρντοαλλαγήμεταμόρφωσηχαμένη ευκαιρίαCopa LibertadoresHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα