Τζιτζικώστας: Κάποιοι μέσα στη ΝΔ με φοβούνται γι' αυτό ρίχνουν λάσπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Θεσσαλονίκη μίλησε. Η Μακεδονία μίλησε. Ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ θα είναι Μακεδόνας, θα είναι Σαλονικιός. Από εδώ στέλνουμε το μήνυμα της νίκης στις 22 Νοεμβρίου. Πριν από οχτώ χρόνια ξεκινήσαμε μαζί για να φτάσουμε σήμερα εδώ, στη μεγάλη τιμή να διεκδικούμε την αρχηγία της μεγάλης παράταξης μας, της ΝΔ. Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα να κάνουμε τη ΝΔ ξανά του 40%, του 45%» είπε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σε ομιλία του χθες

στο «Porto Palace» της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζιτζικώστας απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του μίλησε για τον πόλεμο που δέχεται η υποψηφιότητά του, για τη λάσπη που υφίσταται από δυο συστήματα, ένα εντός ΝΔ και ένα του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να περιοριστεί η δυναμική που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία και για το σχέδιό του για να ξαναγίνει μεγάλη και ανοιχτή παράταξη η ΝΔ.

«Ενοχλούμε πολύ γι’ αυτό μας πολεμάνε», είπε ο κ. Τζιτζικώστας. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει ομιλία, διότι η κεντρική ομιλία της Θεσσαλονίκης θα γίνει την τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015.
Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα περί δήθεν ασυμβίβαστου της υποψηφιότητάς του: «Ακούτε, όλο αυτό το διάστημα, τι λένε. Τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει απέναντί μου. Τη λάσπη που ρίχνουν κι έχουν επιστρατεύσει από δημοσιογράφους και συστήματα μέχρι συνταγματολόγους για να μας πείσουν τάχα για συνταγματικά κωλύματα. Τους λέω, λοιπόν, σήμερα από εδώ, ότι δεν υπάρχει κανένα κώλυμα για την πρωθυπουργία της χώρας, κανένα κώλυμα για την αρχηγία της ΝΔ».

Απόστολος Τζιτζικώσταςηγεσία ΝΔHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα