Η μπηχτή της Σταυροπούλου στην κυβέρνηση – «Ποια είμαι εγώ να κρίνω; Μια απόφοιτη Λυκείου» (Video)

Την παρουσία της στον ημιτελικό του J2US αλλά και τον ρόλο της στον σόου ως κριτής «εκμεταλλεύτηκε» η Βίκυ Σταυροπούλου προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το Προεδρικό Διάταγμα που εξισώνει τους αποφοίτους Δραματικών Σχολών με εκείνων του Λυκείου.

«Τώρα ρε Νίκο νιώθω λίγο αμήχανα, γιατί σκέφτομαι: ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Γιατί με το καινούργιο Διάταγμα είμαι μία απλή απόφοιτη Λυκείου. Αλλά τέλος πάντων… θα δικαιολογήσω το μεροκάματο» ανέφερε χαρακτηριστικά κληθείσα να κρίνει την ερμηνεία του Παναγιώτη

Ραφαηλίδη και της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή

«Όλοι εμείς είμαστε ανειδίκευτοι εργάτες από προχθές» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής.

«Επειδή είναι γιορτινές μέρες, ας μην τις μαυρίζουμε με τέτοια γεγονότα» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου και προχώρησε στην κριτική της για το διαγωνιζόμενο ζευγάρι.

Σύμφωνα με το νέο προεδρικό Διάταγμα και το Υπουργείο Πολιτισμού, τα πτυχία των δραματικών σχολών εν γένει των καλλιτεχνικών σπουδών εξισώνονται πια με τα απολυτήρια Λυκείου.

Η απόφαση της κυβέρνησης προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των σωματείων των ηθοποιών, των μουσικών, αλλά και όσων φοιτούν και δραστηριοποιούνται στους χώρους του κινηματογράφου και του χορού.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γαρμπή: Ξεκαθαρίζει για την «κόντρα» της με την Άντζελα Δημητρίου (Video)

Δήμητρα Ματσούκα: Το πιο… άκυρο δώρο που έχει δεχτεί για τα Χριστούγεννα (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με τη μικρή της κόρη, Μαρίνα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταυροπούλου, – Ποια, Λυκείου Video,stavropoulou, – poia, lykeiou Video