Η «αρκούδα» του Ντι Κάπριο... μίλησε (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Η πολυσυζητημένη «αρκούδα» που «συμπρωταγωνιστεί» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο μίλησε για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «The Revenant» (Επιστροφή).

Πρόκειται για τον 51χρονο κασκαντέρ Γκλεν Ένις από το Βανκούβερ, ο οποίος βοήθησε στην ψηφιακή δημιουργία του άγριου ζώου υποδυόμενος τις κινήσεις του.

«Δεν υπήρξε ποτέ αρκούδα στο σκηνικό. Η πλησιέστερη - από όσο ξέρουμε - ήταν στον ζωολογικό κήπο του Κάλγκαρι» δήλωσε ο Γκλεν Ενις στην Global News.

Στη

συνέχεια, πρόσθεσε: «Στις πρόβες, φορούσα ένα μπλε κοστούμι με κεφάλι αρκούδας. Προφανώς αυτό δεν υπάρχει στην ταινία, αφού υπήρξε επεξεργασία. Ο σκηνοθέτης όμως επέμενε η... μπλε αρκούδα να κινείται ακριβώς όπως μία αληθινή».

Σύμφωνα με τον Γκλεν, ο ρόλος συχνά απαιτούσε να περνά αρκετό χρόνο ιδιαίτερα κοντά στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Όπως εξηγεί: «Ηθελαν το στόμα της αρκούδας να είναι χαμηλά στην πλάτη του. Επρεπε να τραβήξω το μπουφάν του με το χέρι μου για να φαίνεται σαν να το τραβούν τα σαγόνια της αρκούδας. Για να το πετύχω αυτό, το πρόσωπό μου ήταν ουσιαστικά... στα οπίσθιά του. Το πρόσωπό μου ήταν στα οπίσθια του Λεονάρντο για αρκετό χρόνο. Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να είναι φαντασίωση κάποιων, αλλά δεν ήταν δική μου!».

αρκούδαεπιστροφήΛεονάρντο Ντι ΚάπριοΓκλεν ΈνιςThe RevenantHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα