Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας

Ο σκηνοθέτης των ταινιών Jackie και Spencer, Πάμπλο Λαρέν, φαίνεται έτοιμος να συνεχίσει να εστιάζει τον φακό του σε μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στη σύγχρονη ιστορία και φαίνεται πως βρήκε το επόμενο θέμα του στη σοπράνο Μαρία Κάλλας.

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης τοποθετεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Αντζελίνα Τζολί.

Η ταινία, βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, πρόκειται να αφηγηθεί την «ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία» της ζωής μιας από τις μεγαλύτερες σοπράνο της όπερας στον κόσμο.

Angelina Jolie to play

Maria Callas in a biopic directed by Pablo Larraín.

It will tell the tumultuous, beautiful and tragic story of the life of the world’s greatest opera singer, relived and reimagined during her final days in 1970s Paris. pic.twitter.com/HzUZiybxJN

Film Updates (@FilmUpdates) October 21, 2022

Η τεράστιας επιρροής, εμβληματική Ελληνίδα – που κάποτε ο Λέοναρντ Μπέρνσταϊν είχε χαρακτηρίσει «Βίβλο της όπερας» – συνδέεται επίσης με μια άλλη ταινία του σκηνοθέτη, το Jackie, αφού είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος αργότερα παντρεύτηκε την Τζάκι Κένεντι.

‘Spencer’s Pablo Larraín has set the biopic ‘Maria’ on the life of American-born Greek soprano Maria Callas as his next feature, bringing Academy Award winner Angelina Jolie aboard to star https://t.co/iUhqY79B7U

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) October 21, 2022

Η ταινία «Μαρία» βασίζεται σε σενάριο του δημιουργού των Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ.

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση», είπε η Τζολί. «Ο Πάμπλο Λαρέν είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο».

Όπως είπε ο σκηνοθέτης, «το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Για να γίνει αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο.»

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Πολυδερόπουλος για το «Μαύρο Ρόδο»: «Με βοήθησε που είχα μείνει κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι»

Σκετς «γροθιά στο στομάχι» από Σεργουλόπουλο και Μελιτά: «Στα σκουπίδια, γιατί αφορά παιδιά»

Η Φαίη Σκορδά το «έριξε στη μουσική» – Τραγούδησε Νατάσα Θεοδωρίδου on air (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντζελίνα Τζολί, Μαρία Κάλλας,antzelina tzoli, maria kallas