Γιόγκα, όπως λέμε Βιάγκρα

Έως και το ένα τρίτο των ανδρών αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη διάρκεια της στύσης, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην επιθυμία των συντρόφων τους, με αποτέλεσμα να έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και άγχος.

Νέα ανασκόπηση μελετών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η γιόγκα και οι ασκήσεις ενδυνάμωσης του πυελικού εδάφους μπορούν να τούς βοηθήσουν να παρατείνουν τη διάρκεια της στύσης τους.

Το τρέξιμο για τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα, πέντε φορές την εβδομάδα, θα μπορούσε να βοηθήσει τους άνδρες να παρατείνουν τη στύση κατά 2,5 λεπτά, ενώ η γιόγκα θα μπορούσε να αυξήσει τη διάρκεια

της στύσης κατά 30 λεπτά!

Είναι γνωστό ότι η άσκηση ωφελεί γενικά την ψυχική υγεία και λειτουργεί καθησυχαστικά για τους άνδρες που προβληματίζονται για τις επιδόσεις τους στο σεξ.

Η ανασκόπηση, με επικεφαλής τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Anglia Ruskin, εξέτασε μόνο άνδρες που πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτιση. Τέτοια είναι όταν η στύση δεν διαρκεί όσο επιθυμεί ο άνδρας ή η σύντροφός του ή η στύση που διαρκεί λιγότερο από τρία λεπτά.

Η σωματική δραστηριότητα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια πιθανή στρατηγική για να βοηθήσει τους άνδρες να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση, συμπεραίνουν οι συγγραφείς της ανασκόπησης, μετά από ανάλυση 54 μελετών, στις οποίες συμμετείχαν 3.485 άνδρες.

Οι περισσότερες μελέτες που εξετάζουν την πρόωρη εκσπερμάτωση είναι μικρές, η ανασκόπηση συμπεριέλαβε όμως και μία μελέτη στην οποία συμμετείχαν άνδρες ηλικίας 18 έως 45 ετών που έλαβαν οδηγίες για άσκηση.

Στους 35 άντρες που συμμετείχαν στη μελέτη δόθηκαν οδηγίες για τρέξιμο επί τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα, για πέντε ημέρες την εβδομάδα. Οι άνδρες αυτοί αύξησαν τη διάρκεια της στύσης από 39 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο έως πάνω από τρία λεπτά.

Πηγή: Onmed

Διαβάστε επίσης:

Βρώμη: Τρία λάθη που κάνουμε και δεν μας αδυνατίζει

Αλτσχάιμερ: Η νόσος «αποτυπώνεται» στα μάτια πολύ πριν αρχίσουν τα συμπτώματα

Η βιταμίνη D και ο ρόλος της στη μείωση κινδύνου για εμφάνιση μελανώματος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιόγκα, Βιάγκρα,giogka, viagkra