Γιάννης Μπέζος: Σίγουρα στο παρελθόν θα έχω αδικήσει ανθρώπους (Video)

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τις αδυναμίες που είχε στη συμπεριφορά του όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία, αλλά και στα περιστατικά που σημειώθηκαν στον χώρο του θεάτρου.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε στον Alpha πως «ορισμένες ακραίες συμπεριφορές τον αιφνιδίασαν και τον στεναχώρησαν. Είναι ανθρώπινη αδυναμία. Οι άνθρωποι έχουν έναν πολύ καλό εαυτό και έναν πολύ σκοτεινό», ενώ μίλησε και για την απαξιωτική συμπεριφορά που μαστίζει χρόνια τον χώρο, ακόμα και από νεότερους ηθοποιούς.

«Εμείς τα περιορίζουμε μόνο στα

θέματα της σεξουαλικής παρενόχλησης ή πολύ περισσότερο της κακοποίησης. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος, μια συμπεριφορά την οποία την έχουμε χρόνια στη δουλειά μας, η οποία πολλές φορές είναι απαξιωτική κυρίως στους νεότερους ανθρώπους. Και οι νεότεροι άνθρωποι έχουν απαξιωτική συμπεριφορά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε» επισήμανε.

«Όταν ήμουν μικρότερος είχα αδυναμίες μεγάλες, τις οποίες προσπάθησα να καταπολεμήσω. Όσο μεγαλώνει κανείς αν θέλει να βλέπει τον εαυτό του πιο στα σοβαρά, θα πρέπει αυτά λίγο να τα χαλιναγωγεί. Σίγουρα στο παρελθόν θα έχω αδικήσει ανθρώπους, θα έχω φερθεί πιο έντονα. Όχι βέβαια με συμπεριφορές ακραίες, αλλά θα έχω κάνει και πράγματα χωρίς νόημα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, όχι. Κάνω αυτοκριτική, παρά την κριτική των άλλων γιατί η κριτική είναι κάτι που συνηθίζεται πάρα πολύ στη χώρα μας. Όλοι τα ξέρουν όλα. Όλοι έχουν γνώμη χωρίς να έχουν γνώση φυσικά. Κι αυτό είναι στοιχείο εφηβικής συμπεριφοράς» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε επίσης:

Ρούμερ Γουίλις: Απαντά στο body shaming με σέξι πόζες με μαγιό από τις διακοπές της στην Ελλάδα (Video/Photo)

Δολοφονήθηκε η Μέριλιν Μονρόε; Οι Κένεντι, ένας απόρρητος φάκελος και ένα νέο βιβλίο

Απάντηση Στάνκογλου σε Χειλάκη: «Δεν θα επισκεπτόμουν έναν παιδεραστή στη φυλακή»

Keywords
Τυχαία Θέματα