Πολιτική θύελλα με τη νέα παρέμβαση Σκέρτσου (Video)

Σφοδρές αντιδράσεις, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ σχετικά με την επιδοματική πολιτική και τους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, o Άκης Σκέρτσος δήλωσε ότι «βλέπουμε ότι επιχειρήσεις έχουν ανοίξει και δεν βρίσκουν προσωπικό γιατί υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι που εξυπηρετούνται περισσότερο από το να παίρνουν το κρατικό επίδομα και ταυτόχρονα να δουλεύουν

μαύρα».

Η αποστροφή αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος σημείωσε ότι «ο κ. Σκέρτσος δήλωσε σήμερα ότι “οι επιχειρήσεις δεν βρίσκουν προσωπικό” γιατί κάποιοι εργαζόμενοι προτιμάνε “τα επιδόματα” και «να δουλεύουν μαύρα».

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο κ. Σκέρτσος ήταν κεντρικό στέλεχος του ΣΕΒ, όταν η εργοδοτική οργάνωση έκανε προσφυγή στο ΣτΕ, ενάντια στην αύξηση του κατώτατου μισθού με βάση τις τριετίες. Αυτό βέβαια αφού είχε προηγηθεί ο μεγάλος αγώνας του ΣΕΒ κατά της ψηφιακής καταγραφής των υπερωριών και άρα υπέρ της μαύρης εργασίας.

Σε ανάλογες ανησυχίες στις ΗΠΑ η απάντηση Μπάιντεν προς τους εργοδότες ήταν “να πληρώσετε περισσότερο”. Εδώ όμως είναι Βαλκάνια και οι τελευταίοι οπαδοί του Τραμπ είναι στην κυβέρνηση. Δική μας δουλειά είναι να κάνουμε την πολιτική τους παρελθόν!».

Διαβάστε επίσης

Σχόλια για την …απόσυρση Χαρδαλιά

Τούρτα …Rafale

ΟΟΣΑ: Απέδωσε το ρίσκο με τον Αυστραλό

Keywords
Τυχαία Θέματα