Survivor: Δίνουν και παίρνουν τα στοιχήματα για τον τελικό – Νικητή τον Σάκη δίνουν οι στοιχηματικές (Video)

Σάκης Κατσούλης ή Ηλίας Μπόγδανος. Ποιος θα είναι ο νικητής του μεγάλου τελικού του survivor; Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε αφού τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής θα ανακοινώσει το όνομα του μεγάλου νικητή που θα φύγει κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερος.
Μεγάλος κριτής θα είναι ο κόσμος αν και οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν σαν φαβορί τον Σάκη Κατσούλη. Το Πρωινό του ANT1 αποκάλυψε τις αποδόσεις που δίνουν τα στοιχήματα για τη θέση του μεγάλου νικητή. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης έρχεται πρώτος

με απόδοση 2,7 αφήνοντας πίσω τον Ηλία Μπόγδανο με απόδοση 4.00.

Οι δυο φιναλίστ


Ο Σάκης Κατσούλης δεν μπήκε από την πρώτη μέρα που άρχισε το ριάλιτι μέσα στο παιχνίδι. Τον «έριξε» η παραγωγή κατά τη διάρκεια και αποτέλεσε το βαρύ χαρτί. Η σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κόσμου. Ο Σάκης Κατσούλης δηλώνει επιχειρηματίας καθώς έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες.
Ο Ηλίας Μπόγδανος μπήκε και εκείνος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι τραγουδιστής και ασχολείται με τον αθλητισμό. O Ηλίας Μπογδάνος είχε συμμετάσχει και στο Your Face Sounds Familiar.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Σάλος στο Τwitter – Τα καταστήματα του Ασημακόπουλου κάνουν… έκπτωση σε όσους τον ψηφίσουν! (Video)

Acun Ilicali: «Χρυσάφι» σε Σάκη και Μαριαλένα – «Το ποσό έχει πολλά μηδενικά» (video)

Θύμα φάρσας η Τσιμτσιλή: Της είπαν ότι μίλαγε με τον Acun και το πίστεψε (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα