Γεννηματά: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες

Πολιτική

Αισιόδοξη για την εκλογική επιτυχία του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε από τα Γρεβενά η Φώφη Γεννηματά όπου συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και φίλους του ΚΙΝΑΛ.

"Και κάθε μέρα ανταποκρίνονται και περισσότεροι. Κάθε πόλη είναι και μια απάντηση. Κάθε εκδήλωσή μας είναι και ένα μήνυμα. Υπάρχει ισχυρό προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης", δήλωσε εκφράζοντας ικανοποίηση για το κλίμα που συνάντησε στη Πρέβεζα, την Άρτα και τα Γρεβενά ενώ το βράδυ θα μιλήσει στη Κοζάνη. Πρόσθεσε

ότι "οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ότι μπορούν να μας εμπιστευθούν. Εμείς δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους, τις προσδοκίες τους και την εμπιστοσύνη τους, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας".

Η κ. Γεννηματά προσκάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενισχύσουν το Κίνημα Αλλαγής, ενώ επέκρινε έντονα "την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και η νέα δεξιά του κ. Τσίπρα". "Γι΄ αυτό και το μεγάλο δίλημμα των εκλογών είναι ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες", συμπλήρωσε.

Η κ. Γεννηματά μίλησε, επίσης, για δυνάμεις της πόλωσης και του διχασμού που με τη στάση τους καθυστέρησαν και ακρίβυναν την έξοδο από την κρίση.

"Οι θυσίες του Ελλήνων πολιτών μετά από 10 χρόνια πρέπει και μπορούν επιτέλους να δικαιωθούν. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση το σχέδιο Ελλάδα, για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Με αυτό το σχέδιο που είναι ελληνικής ιδιοκτησίας και υπογραφής μπορούμε να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση, τα μνημόνια, τα αδιέξοδα", τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓεννηματάΚίνημα ΑλλαγήςΜητσοτάκηςΤσίπραςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα