ΓΕΕΘΑ: Παραίτηση «βόμβα» στη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου

Σειρά εύλογων ερωτημάτων αλλά και σοβαρούς τριγμούς στην Διοίκηση Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ προκάλεσε η αιφνιδιαστική παραίτηση του υποδιοικητή της διακλαδικής διεύθυνσης Στέλιου Κωστάλα.

Έχοντας εξειδίκευση στις Ειδικές Δυνάμεις, ο υποναύαρχος Στέλιος Κωστάλας έχει μακρά υπηρεσία στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού υπηρετώντας ως Επικεφαλής Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών, Επιτελής των επιχειρήσεων, Διευθυντής εκπαίδευσης και τέλος ως Διοικητής

Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.

Ο υποναύαρχος Κωστάλας έχει διατελέσει Διοικητής στο Νατοϊκό Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής (ΝΜΙOTC/ΚΕΝΑΠ) και Υποδιοικητής στην Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ.

Υπήρξε υπασπιστής του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς και διευθυντής (MPD SENF) στο στρατηγείο του NATO (NATO ACT) στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο, στις 2 Μαρτίου 2021, προήχθη στον βαθμό του υποναυάρχου και τοποθετήθηκε ως υποδιοικητής στην Διοίκηση Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ.

Οι λόγοι της παραίτησης του υποναυάρχου Στέλιου Κωστάλα από την διακλαδική Διοίκηση Ειδικού Πολέμου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Δύο εγκλωβισμένοι στο γκαράζ του Euroferry Olympia – Πληροφορίες και για αγνοούμενους

Θεσσαλονίκη: 32χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του

Πάτρα: «Δέχομαι να εξεταστώ από ψυχίατρο για το σύνδρομο Μινχάουζεν» λέει η μητέρα των τριών παιδιών

Keywords
Τυχαία Θέματα