Εύη Βατίδου: «Η εκπομπή μου δεν έχει σχέση με το Χρυσό Κουφέτο της Αννίτας Πάνια – Αυτό ήταν κωμωδία» (Video)

Στην εκπομπή που παρουσίαζε πριν αρκετά χρόνια η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε η Εύη Βατίδου, με αφορμή την εκπομπή που αυτόν τον καιρό παρουσιάζει η ίδια.

Αν και πρόκειται για μια εκπομπή συνοικεσίων, η Εύη Βατίδου θέλησε να διευκρινίσει ότι τα δύο τηλεοπτικά προϊόντα δεν έχουν καμιά σχέση, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το «Χρυσό Κουφέτο» ως κωμωδία.

«Τηλεοπτικά είμαι σε μια εκπομπή με συνοικέσια με τον κύριο Θάνο, παίζουμε σε όλη την Ελλάδα αλλά όχι σε κανάλι παννελαδικής εμβέλειας.

Όσο για τα υπόλοιπα που με έχουν ξαναρωτήσει, όχι δεν θα με δείτε κάπου αλλού. Δεν μου έχει γίνει και κάποια πρόταση. Δεν το βλέπω, όμως, καλά είμαι εκεί που είμαι».

Αυτό που κάνουμε, στο περίπου, δεν είναι αυτό που γινόταν στο Χρυσό Κουφέτο. Γιατί ήταν λίγο κωμωδία της Αννίτας… Όχι κωμωδία, ήταν λίγο πιο χιουμοριστικό να το πω. Δεν ξέρω που θα με πάει αυτό το πράγμα. Ίσως να το έκανα λιγάκι με τον δικό μου τρόπο. Δεν με ενοχλεί όμως» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν φοβάμαι τους δεσμούς αλλά θέλω να είναι κάτι καλό, που να μας ταιριάζει. Άμα έρθει, άμα δεν έρθει δεν έγινε και κάτι»

Διαβάστε επίσης:

Νεφέλη Ορφανού για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη: «Πανέμορφη ήμουν, γιατί εμένα μου φέρθηκαν καταπληκτικά;» (Video)

Survivor: Ξέσπασε ο Χρήστος Δάντης για την άσεμνη φράση του Άρη Σοϊλέδη στην Ασημίνα

Φάνης Μουρατίδης: Σκηνοθέτης με έδιωξε στην πρεμιέρα παράστασης, έκλαιγα, μου στοίχισε πολύ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύη Βατίδου, Χρυσό Κουφέτο, Αννίτας Πάνια – Αυτό, Video,evi vatidou, chryso koufeto, annitas pania – afto, Video