ΕΡΤ: Μελετάται έναρξη σεζόν από τον Αύγουστο

Πρεμιέρες σειρών ελληνικής μυθοπλασίας νωρίτερα από το συνηθισμένο, ίσως και από τα μέσα Αυγούστου, σχεδιάζει να κάνει η ΕΡΤ. Στον  κρατικό ραδιοοτηλεοπτικό φορέα εξετάζεται το ενδεχόμενο να αξιοποιηθεί το λεγόμενο momentum του Μουντομπάσκετ, οι αγώνες του οποίου θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 25 Αυγούστου εως 10 Σεπτεμβρίου, για να αναπτύξει το πρόγραμμα της σεζόν 2023- 2024 με έμφαση στον τομέα της μυθοπλασίας.

Οι συνολικά 22 αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

Μπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία, αναμένεται να φέρουν κόσμο στις συχνότητες της ΕΡΤ1 και καθώς οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες,  διαμορφώνεται σχεδιασμός ώστε μετά την ολοκλήρωση των απευθείας μεταδόσεων να βγαίνουν, στο prime time πια, επεισόδια παραγωγών μυθοπλασίας νέας κοπής.

Τις περισσότερες πιθανότητες για «πρόωρη» πρεμιέρα συγκεντρώνει η σειρά «Η παραλία» με την Δανάη Μιχαλάκη, το Γιώργο Κουκουράκη και τον Δημήτρη Μοθωναίο στους κεντρικούς ρόλους, καθώς τα γυρίσματα της έχουν φθάσει σε σημείο ώστε να είναι έτοιμος ικανός αριθμός επεισοδίων δίνοντας τη δυνατότητα στην ΕΡΤ να μπορεί να κάνει σχέδια για τον προγραμματισμό της.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με την έναρξη του Μουντομπάσκετ και μένει να προσδιοριστεί αν η ένταξη και  άλλων νέων σειρών της ΕΡΤ1 θα πραγματοποιηθεί επίσης στις αρχές της μπασκετικής διοργάνωσης ή προς την ολοκλήρωση της, πιθανόν περι τα τέλη Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

Και ο Μπισμπίκης στον «Σασμό»

ΕΡΤ: Τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη – Κινητοποίηση για την συνεχιζόμενη απαξίωση προσωπικού

«Στο παρά πέντε» και ενημέρωση για τις φωτιές «μαγνήτες» τηλεθέασης τη Δευτέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ, Μελετάται, Αύγουστο,ert, meletatai, avgousto